Foto: pixabay.com

Najbitnije je da se povežemo i uskladimo s energijom Izvora. Time olakšavamo put promjenama koje se događaju, kako globalno tako i individualno. Duboka povezanost s vlastitim Višim Sebstvom posebno dolazi do izražaja na ovakve datume i događaje kao što je otvaranje portala. Najsvetiji Izvor, iz kojeg smo svi potekli – sada nam je malo “bliži” i zato treba tu priliku iskoristiti!

atma.hr – 52
11.11. se probajte što više povezati sa svojim Višim Ja i dopustiti da vas ono vodi kroz proces meditacije. Duboka povezanost s vlastitim Višim Sebstvom dolazi do izražaja na ovakve datume i događaje kao što je otvaranje portala.

Najsvetiji Izvor iz kojeg smo svi potekli sada nam je još malo “bliži”, lakše dostupan i zato treba tu priliku iskoristiti. Ako tijekom meditacije možda budete vidjeli zlatno svjetlo koje kupa vašu auru znat ćete, (ali i osjetit ćete sigurno), da ste ostvarili kontakt s energijom Izvora.

Ova energija se spušta pojačano na planetu i nas same i ovi portali (kada su nam te energije lako dostupne) upravo služe da se probamo povezati što više sa energijom Izvora/Svega-Što-jest.

Kako započeti meditaciju i povezivanje s energijom Portala?

Kad obavite uobičajeni “uvod” – disanje, smirivanje, relaksacija i dovedete svoj um i mozak u opušteno stanje, tada izrazite namjeru da se preko svog Višeg Ja, zatim svog Ja Jesam Prisustva i vaših vodiča povežete s energijom Portala.

Prije toga, zatražite od svojih vodiča da budete savršeno vođeni i savršeno zaštićeni dok ulazite u ogroman stup Svjetlosti koji dolazi iz Centralnog galaktičkog Sunca na Zemlju.

Zatim pustite da energija teče kroz vas, ne vezujući se ni za kakvu sliku ili osjećaj koji dobijete tijekom meditacije. Pustite da sve samo teče.

atma.hr – 52
Kad se meditacija završi, sve što ste osjetili ili vidjeli, možete proanalizirati i iz toga dobiti korisne podatke kojim putem nastaviti raditi na povišenju vlastite vibracije.

O značaju portala 11:11 možete pronaći puno tekstova, ali je od svih tih podataka bitnije da se danas povežemo i uskladimo s energijom Izvora.

Time olakšavamo put promjenama koje se događaju kako globalno tako i individualno.

Jasna Luminus / Utočište