“…svatko može energetizirati svoje ruke jednostavnim pokretom, tako da trlja dlanove jedan o drugi. Ovaj pokret generira toplinu, koncentriranu energiju koju se potom može angažirati na različite načine ili ju postaviti na dijelove tijela gdje je potrebno. Recimo, mogu se energizirati oči, uši ili grlo! Također, ova toplina se može koristiti za liječenje, uklanjanje boli ili umora.”

Tajna šamanskih iscjelitelja je da, dok trljaju svoje dlanove, u tišini namjeravaju ono što su zamislili učiniti. Tako oni transformiraju jednostavno trljanje dlanova u magični čin.

Dok sam boravio među šamanskim iscjeliteljima naučio sam da je jedan od najefikasnijih sredstava liječenja – voda! Kada je se koristi na specifičan način, voda postane ne samo sveta medicina, nego i sredstvo kojim se možemo povezati sa drugim svjetovima.

Pitao sam donu Silviu da mi pojasni to s vodom. Rekla je da postoje dva načina rada sa njom:

“Možeš je koristiti kao izvor zdravlja”, rekla je.

“To je jednostavna metoda koju svatko može upražnjavati, a donosi velike beneficije tijelu. Tretman uključuje ispijanje čaše vode uvečer prije spavanja i ujutro po buđenju.

Postupak je slijedeći: napuniš čašu s vodom, protrljaš svoje dlanove dok se ne zagriju. Onda ih postaviš na čašu, obuhvatiš je sa dlanovima. Tada je voda energetizirana.

Ako želiš, dok se voda energetizira, možeš izreći i komandu poput: “sada punim ovu vodu sa iscjeliteljskom vibracijom za taj i taj problem”, ili “da bih potpomogao izlječenju toga i toga, punim ovu vodu iscjeliteljskom vibracijom”.

Druga metoda koju je dona Silvia opisala, uključivala je stavljanje komada ugljena u vodu i potom je davati pacijentu da pije!

Rekla je da je to čudesan tretman koji može sve liječiti. Isprva sam pomislio da se ruga sa mnom!

Međutim, kasnije sam shvatio da kada koristite Namjeru, sve je moguće!

Iscjelitelji zapravo nude pacijentima mogućnost da se drže za nešto što će imati utjecaj na njihov oporavak.

Po riječima don Juana Matusa: “potrebno je započeti sa principom da je sve energija, jer inače ćemo zauvijek ostati zaglavljeni u tvrdoći fizičkog svijeta”.

Dakle, da bi uspješno mogli izvoditi ove jednostavne metode, važno je prvo mentalno pojmiti energiju koju se može osjetiti, ali ne i vidjeti.

Ovaj prvi korak je vrlo važan, jer vodi do prihvaćanja i percepcije energije, a upravo na tom mjestu se nalazi klin i poluga!

Sve što trebamo je želja i volja da ih koristimo i rezultati su zagarantirani.”

Armando Torres / Izvor: alternativainformacije.com


Poklon paket Ayurveda – Proizvodi izvorne kvalitete!

  • đumbir prah GP Superfoods 100gr
  • mirisni štapići Tamjan Gold P. 10kom
  • stalak za štapiće od ružinog drveta
  • himalajska sol roza Only Nature 1kg
  • bio Shatavari GP Superfoods 100gr
  • + POKLON! – kurkuma 100gr!

Pakiranje: 5+1 gratis / Težina: 1.500 kg

Cijena: 162,99 kn  AKCIJA: 146,99 kn

 


 

Prethodna objavaNeka novogodišnje odluke ovaj put procvjetaju
Slijedeća objavaNije alternativa nego znanost: OVAKO naša SVIJEST oblikuje našu STVARNOST!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.