Mi smo dijamant koji izvađen iz zemlje ima neke stranice ispolirane i sjaji, a neke su grube i tek ih se treba obraditi.
Vianna Stibal, Osnivačica Theta iscjeljivanja

Ovo je predavanje o korištenju ThetaHealing® metode na putovanju naše svijesti od primitivne svijesti do univerzalne svijesti.
Što je to Theta iscjeljivanje i za što se koristi?
Na Osnovnom tečaju Theta iscjeljivanja uči se reprogramirati podsvijest. Prvi program na kojem se radi je: “Ja volim sebe”. Većina ljudi nema taj program u svojoj podsvijesti.

Zašto je to toliko bitno?

voljeti sebe 1

PREDAVANJE JE OTVORENO ZA SVE

Na ovom predavanju objasnit ćemo razvojne stadije svijesti dok osoba uči i razvija se:
• Primitivna svijest – unutarnje dijete koje treba iscijeliti: kao odrasla osoba plačemo, cvilimo, drugi su nam krivi, osjećamo se kao žrtva, imamo traume i teška iskustva koja nismo prevazišli, djetinjstvo nam je bilo teško…drugim riječima ponašamo se kao dijete
• Svijest ega – vezivanje za uspjeh, uspjeh je važan, obitelj je važna, novac je važan, posao je važan…radimo sve da osiguramo lijepu sliku vanjštine i zbrinutosti
• Svijest duše – susret s duhovnošću i svrhom duše na Zemlji, početci kreiranja vlastite stvarnosti, usmjeravamo se ka svojoj zadaći, svojoj misiji, živimo kroz višlje frekvencije, doprinosimo životima drugih ljudi
• Univerzalna svijest – učimo vrline i vještine, orijentirani smo na nešto više od samo svog života i svoje obitelji, želimo napraviti nešto više za zajednicu, za državu, za planetu, stvoriti izum ili nešto što još ne postoji u ljudskom društvu, nešto novo. Usmjereni smo na samu kreaciju

Svatko može imati dijelove svijesti u bilo kojoj fazi. Theta iscjeljivanje pomaže vam da pokrenete i pomaknete svoju svijest iz bilo koje pozicije gdje ste zapeli i ne znate kako dalje.

NA PREDAVANJU ćemo pričati o tome što je to svijest i što je to duša.
Naučiti reprogramirati svoju podsvijest znači naučiti kako pomicati svoju svijest!

VOLJETI SEBE
voljeti sebe 2

Voljeti sebe, cijeniti sebe, poštovati i prihvaćati sebe – ključevi da budemo autentični i ovladamo vrlinama i vještinama.

Voljeti sebe level 1: ne volimo sebe
Zbog trauma se možemo i mrziti. Više o ovome na predavanju.

Voljeti sebe level 2: volim se ako sam uspješan
Ako nisam onda si predbacujem, ne volim se i odbacujem se

Voljeti sebe level 3: volim se, ali sumnjam
Sumnjam da je moja duša baš dobro odlučila što je išla živjeti ovaj život na Zemlji. Mora da je to neka greška.

Voljet sebe level 4: Ah, napokon kužim…
Trebao bi se voljeti bez obzira na sve. Ali….kako se to radi?

PREDAVANJE 06.06.2022.
U ponedjeljak 06.06.2022. od 19 do 21 sati održat ćemo edukativno predavanje! Pridužite nam se ONLINE na programu Zoom! Predavači će biti učitelji i praktičari Theta iscjeljivanja Siniša Bošković i Nada Šegvić. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).

Nada Segvic i Sinisa Boskovic

Theta stanje uma
Na predavanju će svi imati prilike isprobati vođenu theta meditaciju i postavljati konkretna pitanja na kraju! Isprobat ćete metodu kojom možemo polirati sebe i doprinijeti životima drugih da i oni zasjaje u punom sjaju!

PRIJAVE
Obavezna je prijava preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave.

Predavanje je besplatno.

Predavanje će biti ONLINE, emitirano preko programa Zoom.

PREPORUČAMO: Skinite Zoom aplikaciju na ovom linku https://zoom.us/download
Na računalu vam nije potrebna instalacija, donji link se otvara u interenet pregledniku, ali je praktičnije da imate program instaliran. Za praćenje preko pametnog mobitela je potrebno instalirati aplikaciju putem App store-a ili Google Play-a.

Srdačan pozdrav!
Vaš Theta Centar

prijavi se plava