Priroda današnjeg dana je “voljeti sebe i ostati svoj.”

Kako da ostanemo svoji, a da pri tome ne zaboravimo na svoje bližnje? Za to nam je u svakom slučaju potrebna životna mudrost. Ako volimo sebe to ne znači da samim tim ne volimo i druge. Ako ne znamo voljeti sebe nećemo moći voljeti i druge. Zato, svatko od nas treba sebe zapitati: “Da li volim sebe”? Ako ne volim sebe , zašto je to tako, koji je uzrok tome”?

atma.hr – 52
Možda u našem djetinjstvu i u našem roditeljskom domu nešto nije funkcioniralo, možda nam roditelji nisu davali podršku, možda nismo stekli potrebno samopouzdanje. Može postojati mnoštvo razloga zbog kojih sebe ne volimo. A kako ćemo onda voljeti druge ako nismo načisto sa osjećajem da li sebe volimo? Možda bi se trebali u ovoj Novoj godini počasititi sa nekom skupom stvari ili upisati neki skupi tečaj, možda si to stvarno moramo dozvoliti i provjeriti da li volimo sebe!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.

Prethodna objavaMolitva koja priziva SVE blagoslove – Pružit će vam sve što vam je potrebno!
Slijedeća objavaBlagoslov Online Darshana s Paramahamsom Vishwanandom
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.