Duhovna fizika je područje istraživanja koje se stalno razvija.
Ovaj teorijski seminar koji izaziva naše poimanje svijeta pomaže nam da sagledamo širu sliku postojanja.
Cilj je, osim širenja samih spoznaja, kreiranje stilova života u skladu sa zakonima koji upravljaju univerzalnom ravnotežom. Izučavanje tog područja omogućava istraživanje misterija svemira i ljudskih bića, s ciljem usklađivanja znanstvenog i duhovnog pogleda na svijet. Proučavanje tih tema proširuje percepciju samoga sebe i života.

Prema damanhurskoj filozofiji, fizički zakoni isprepliću se sa zakonima jedne druge paralelne stvarnosti, koja objašnjava nastanak materije i života sa stajališta duhovnih energija koje prožimaju svemir.

Duhovna fizika nastaje zahvaljujući istraživanjima i iskustvima s tog područja. Prema učenju ove discipline, svemir nastaje u trenutku susreta “drevnih” zakona, a nastanjuju ga inteligencije različite prirode, vrijeme je dimenzija koju ljudska bića samo djelomično poimaju, a ljudsko biće je puno kompleksnije od onog što se obično misli.

Ova tema predstavlja uvod u spoznaje koje je Falco Tarassaco donio u svom putovanju na Zemlju i koja čine srce damanhurske filozofije.

Seminar prvog stupnja istražuje prirodu ljudske duše, zakone koji upravljaju životom u Svemiru, strukturu vremena, kozmogenezu, duhovne ekosustave, magijsku tehnologiju.

DODATNE INFORMACIJE
https://damanhurhrvatska.org

TERMINI PRVOG STUPNJA SEMINARA
* 4 online susreta uživo /4 tjedana
UTORKOM 18:30 – 20:30 h

PRVI SUSRET  –  08.03.2022.
ZAVRŠNI SUSRET – 29.03.2022.

  • sudjelujete putem Zoom platforme (link se šalje prijavljenima)
  • susreti se snimaju i ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati možete pogledati snimku koja je dostupna do sljedećeg susreta.
  • prijevod je osiguran

PRIJAVE I PLAĆANJE
Cijena seminara– 890 kn / 120 eur
Uplate iz inozemstva moguće su putem Pay Pal-a.

Podaci za uplatu na kunski/devizni račun:
Damanhur Hrvatska, Brešćenskoga 4, Zagreb
SWIFT: ESBCHR22 (potreban samo za uplate iz inozemstva)
IBAN: HR2024020061100411609
Svrha: fizika 1

Prijave su obavezne. Kontaktirajte nas: [email protected] ili  00385 95 9016 883

INFORMACIJE O DRUGIM SEMINARIMA NA MYSTERY SCHOOL:
https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2021/12/damanhur-mystery-school-skola-misterija/

INFORMACIJE O ORGANIZATORU
Damanhur Hrvatska Centar Talej djeluje u Zagrebu više od 15 godina i nudi iskustvo i inspiraciju Damanhura ljudima na našim prostorima. Velikim srcem i zalaganjem naših članova i prijatelja Damanhura preveli smo i izdali desetak knjiga koje koje govore o putovanju ljudske duše, odnosu i zakonima u materijalnom i nematerijalnom svijetu, sinkronim linijama, odrastanju i sazrijevanju vizionara koji je nadahnuo stvaranje Damanhura. Organiziramo predavanja i seminare s fokusom na osobni i grupni rast kako bismo podržali evoluciju čovjeka i planete, kao i razne terapije poput pranoterapije i Stiloselfa. Također predstavljamo glazbu biljaka i Selfike o čemu možete više saznati na našoj stranici: https://damanhurhrvatska.org/.

Pogledajte ostale naše programe….

Unutarnja harmonizacija 1 – dah i zvuk online seminar počinje 08.02.

KRISTALNA MEDITACIJA – online 01.02.2022. U 20h

Online seminar: Istraživanje prošlih života 1-4 prijave primamo do 25.02.2022.

Duhovna fizika i filozofija 1. stupanj online seminar počinje 08.03.