FOCUSin LOGO 1

Tko smo i čime se bavimo?

FocusIN Centar se bavi pružanjem savjetodavnih, konzultantskih usluga na području psihofizičkog i emocionalnog zdravlja, razvoja ljudskih potencijala i općenito stanja duha.
Pokrećemo promjene jer čvrsto vjerujemo u sposobnosti svakog pojedinca da posjeduje sve resurse i potencijale da živi život kakav želi.

Koristimo niz dokazano uspješnih uspješnih i primijenjenih znanja na području humanističke psihologije, psihoterapije, i nekonvencionalne medicine uz poznavanje principa temeljnih medicinskih znanosti kao i osnova različitih područja kliničke medicine. Tu su i razne mentalne tehnike za unapređenje i rad na vještinama emocionalne inteligencije EQ koja je danas ključni faktor ne samo uspjeha pojedinca na poslovnom planu, nego prije svega zdravog lifestylea. življenja.

Kada je u pitanju ZDRAVLJE, fokus je na uzroku a ne posljedici jer nam je CILJ dovesti u stanje homeostaze vaš um, tijelo i duh kao neraskidivu cjelinu.
Stoga je upravo holistički pristup najbolja prevencija protiv bilo kakvih tegoba, smetnji ili bolesti, izazova modernog i stresnog načina života, i zalog uravnotežena, zdrava, sretna i života sa svrhom.

Pristup radu – Modus Operandi

Rad s klijentima prilagođen je njihovim individualnim potrebama tako da ulazimo i radimo na sve tri razine – tjelesnoj i fizičkoj, mentalnoj i duhovnoj. Ovisno o potrebama klijenta.

Radimo sa širokom lepezom usluga na području ljudskih resursa i potencijala s tinejdžerima pa sve do onih koji se osjećaju mlado ili su negdje zapeli i naprosti se izgubili.

Radimo individualno tzv. jedan na jedan putem konzultacija, psiholoških razgovora, savjetovanja, mentorstva, obuka kao i raznih tematskih grupnih edukacija uživo u našem centru, poštujući sve propisane epidemiološke mjere, putem telefona i naravno online za sve one koji ne žive u Zagrebu ili preferiraju online usluge.

Zato nam slobodno pišite, nazovite i dogovorite Vaš temin za neku od usluga. Svi podaci nalaze se na našem web portalu pod rubrikom ”kontakt” .

Nikada nije kasno krenuti putem znanja i mudrosti, a jedino ograničenje svim vašim dostignućima o kojima sanjate, samo je vaša sposobnost da znate i odredite što točno želite. Znate li?
Mi znamo kako! Potražite nas.

KONTAKT
FocusIN, Savjetovališni i edukacijski centar za holistički stil života
Vjekoslava Kljajića 2/I, 10000 Zagreb
Tel.:+ 385 99 7815 790
e-mail: [email protected] ili [email protected]
https://focusin-holisticlifestyle.com