Sigurno vam je poznat pojam energetskih entiteta koji se znaju zakačiti za auru ili boraviti u prostoriji s vama, a koji vam crpe energiju jer se hrane vašim emocijama straha, brige, tuge i sličnim stanjima. To su redom sve niže vibracije bivanja, a takvi entiteti ih znaju pojačavati ili čak poticati, kako bi se mogli nahraniti.

Posebno su aktivni u aktiviranju straha – namjerno izazivaju događaje na koje reagirate sa strahom ili vam noću kuckaju i stvaraju osjećaj strane prisutnosti kako bi vas uplašili.

Obojica imamo iskustva s takvim entitetima i prisutnostima i oni se relativno lako uklanjanju s energetskim tehnikama (npr. Reiki i Ete) te drugim metodama poput kađenja s tamjanom, kaduljom i drugim biljkama ili smolama. No, jeste li čuli za entitete koji dolaze na prisustvo visokih energija?

Mi smo imali jedno iskustvo koje nas je upoznalo s postojanjem takvih energetskih stvorenja. Prvo je Sasho jedne noći uočio oko sebe na jastuku mnoštvo crveno-narančastih buba. Sasho često svojim unutarnjim očima “vidi” takve pojave, to nam više nije neobično. No, kako se u takva viđenja ipak zna umiješati san ili um, volimo provjeriti je li to bilo stvarno viđenje ili umišljaj.

To radimo s jednom metodom koju smo zajedno razvili kako bismo izbjegli subjektivne utjecaje na odgovore. Sasho samo vrti visak, a Boris u sebi postavlja pitanja i zapisuje odgovore koje visak pokaže. Ili obratno, Boris vrti visak ili biotenzor, a Sasho postavlja pitanja. Na taj način smo i u ovom slučaju potvrdili da je Sasho doista osjetio i vidio prisustvo nekih entiteta.

Zbunjujuće je bilo to što smo nekoliko dana ranije obojica u sinergiji imali vrlo duboke uvide, mnogo smo radili s energijama i vibracija je općenito bila vrlo visoka. I onda se odjednom to počelo remetiti, osjetili smo da nešto nije u redu, ali nismo mogli dokučiti što nas ometa.

Tek kad je Sasho vidio te bube, shvatili smo kroz njegov uvid i odgovore preko viska da se radi o entitetima koji se hrane upravo tim visokim i pozitivnim vibracijama, a usput za sobom ostavljaju nered koji smo mi osjetili kao poremećaj u čistoći energija i uvida koji su nam tada dolazili. Nisu to svjesna bića, ponašaju se instinktivno i bivaju privučeni snažnim pozitivnim energijama, baš poput moljaca koji noću dolaze na svjetlost žarulje. Nazvali smo te entitete energetskim moljcima.

Caka je bila u tome što ih nismo mogli očistiti s Reikijem ili drugim energetskim metodama, jer se oni hrane upravo tim energijama. To bi bilo kao da moljce pokušavate otjerati ručnom svjetiljkom. Kroz pitanja na visak smo otkrili da u ovom slučaju može pomoći samo kađenje s tamjanom ili biljkama, dakle konkretan fizički dim, a može pomoći i intervencija duhovnih bića (vodiča) koji ih otjeraju.

Ovo nam je bilo veliko otkriće. Obojica se s energetskim radom bavimo od 2002. godine i nikada nismo doživjeli nešto slično, a nismo niti čuli za ovakve slučajeve. Međutim, mi smo danima bili u vrlo visokoj energiji, mnogo višoj od uobičajenog svakodnevnog energetskog rada s klijentima i sa samima sobom. Vjerujemo da su ti energetski moljci bili privučeni baš time, tom iznimno visokom vibracijom, a da inače ne dolaze i ne remete energetski rad.

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
 
https://youtube.com/@boris-sasho  
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki   

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)