Foto: pixabay.com

Astrolozi ističu da je godina je uspješna u smislu karijere i društvenog rasta. Možete dobiti pokroviteljstvo nadređenih koji će vam pomoći u promoviranju ili rješavanju nekih problema. Lavovima je sljedeće godine važno da poštuju pravila i dobro isplaniraju stvari. Iako u polju ljubavi može biti izazova, ako se posvetite odnosu i zaista želite da nešto uspije, očekujte da ćete dobiti željeno.

atma.hr – 52
Godišnji horoskop za Lava za 2023. godine otkriva da je ovo zaista vaša godina. Vrijeme je za promjenu, vrijeme je da djelujete. Posebne akcije, korake i promjene možete poduzeti na poslu i polju karijere.

Ako poduzmete odgovornosti, budete smjeli i pronađete mjeru i ravnotežu u svemu što radite, uspjeh je zagarantiran.

Žena Lav

2023. godine bit ćete posebno privlačni, a najviše šarma vas očekuje u kolovozu/avgustu, oko perioda vašeg rođendana. Vrijeme je da uživate u ljubavi i iskrama radosti. Ne obazirite se na ogovaranja i toksične komentare nekih ljudi koji nisu važni u vašem životu.

Ako ste u vezi, moguće je da vas u travnju/aprilu očekuje značajna transformacija u odnosu s partnerom. Netko će shvatiti da više ne želi ostati u paru, netko će početi raditi na odnosima zajedno s partnerom kako bi ih izveo na novu razinu, netko će savladati sve krize.

Sve promjene će biti nabolje! Na poslu se od vas očekuje da poduzmete ozbiljne korake, da preuzmete odgovornost.

atma.hr – 52
Muškarac Lav

Ovo će biti odlična godina za jačanje poslovne i poslovne suradnje, ali prvo morate očistiti već nedovršene zadatke. Riješite probleme s onim partnerima koji više ne donose rezultate i koji su zastarjeli kao partneri. Neefikasna suradnja se mora prekinuti, nema potrebe da se ovaj teret dalje povlači.

A već od travnja/aprila imat ćete priliku da u poslu ostvarite neke nove suradnje. Prema horoskopu za 2023. godinu, muškarci Lavovi trebaju usmjeriti napore na stabilizaciju poslovanja.

U ljubavi će se mnoge stvari promijeniti, bitna je lojalnost, ali i da se riješi kriza u vezi.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Ljubav za Lava u 2023.

Period stagnacije u vezi se završava. Očekuju vas burne promjene na osobnom planu. Oni koji već duže nisu zadovoljni u odnosu s partnerom, morat će se potruditi i otvoreno rješavati problem. Ako to ne bude moguće, postoji rizik da će se neki parovi udaljiti.

Spremite se da prijeđete na sljedeću razinu, radite i transformirajte svoj odnos s partnerom. Važno je da se zajedno trudite, jer posvećenost jedne osobe ovdje neće donijeti rezultate.

Ako želite kvalitativne promjene, a vaš partner je zadovoljan starim formatom i ne želi ništa mijenjati, ova situacija će najvjerojatnije dovesti do prekida. Ako ste dugo bili slobodni, horoskop za 2023. Lavovima ističe sreću: bit će šanse da pronađete ljubav i započnete vezu.

atma.hr – 52
Zdravlje za Lava u 2023.

U 2023. Lavu se preporučuje da posebnu pažnju posveti mišićno-koštanom sistemu, zdravlju koštanog sistema. Vježbanje će vam odgovarati i dobro će vam doći. Ako nemate vremena da idete u teretanu, možete se rekreirati u prirodi ili kod kuće.

Preopterećenost poslom može negativno utjecati na dobrobit, kvalitetu sna i probavu.

Nemojte sebe preopteretiti zadatcima niti se nervirati ako ne možete sve odraditi. Masaža i opuštanje će vam goditi.

Financije za Lava u 2023.

Pokušajte da se ne vežete dugovima i novim kreditima – to može dovesti do financijskih poteškoća, napetosti. Ako već imate kredite, onda se 2023. potrudite da ih zatvorite, izmirite sve obaveze.

Najodgovornije pristupite temi zarada i rashoda. Neće biti suvišno analizirati vlastiti i obiteljski budžet i na kraju započeti dnevnik prihoda i rashoda.

Ozbiljno je vrijedno razmisliti o ulaganju, ali se nikako ne upuštajte u rizik. Prema horoskopu za 2023. godinu, Lavovi imaju dobre mjesece u financijskim pitanjima: travanj/april, svibanj/maj, rujan/septembar, listopad/oktobar.

atma.hr – 52
Je li 2023. dobra godina za Lava?

Astrolozi ističu da je godina je uspješna u smislu karijere i društvenog rasta. Možete dobiti pokroviteljstvo nadređenih koji će vam pomoći u promoviranju ili rješavanju nekih problema.

Lavovima je sljedeće godine važno da poštuju pravila i dobro isplaniraju stvari. Iako u polju ljubavi može biti izazova, ako se posvetite odnosu i zaista želite da nešto uspije, očekujte da ćete dobiti željeno.

sensa.mondo