Iscrpljena žena – kako si pomoći?
TEMELJIT NAČIN ZA OPORAVAK TE IZBJEGAVANJE NOVIH ISCRPLJENOSTI

Centar za osobni razvoj Novi život Nova Ja organizira ONLINE 5-tjedni program za oporavak iscrpljene žene.

  • Program počinje 8. lipnja 2022., održava se srijedom. Može se pratiti također putem naknadnih snimki kad ženi odgovara. Traje 5 tjedana, ali ga žene imaju vremena dovršiti kasnije.
  • Iako su žene kronično iscrpljene, iako smo svi na to navikli, ipak sudogađaji u prethodne dvije godineutjecali na to da je kapacitet za nošenje s obavezama manji, a pritisak sve veći pa žene više ne mogu “držati”. O tome možete više saznati u besplatnom masterclassu na www.nadja.hr
  • Nakon besplatnog masterclassa, nastavljamo splaćenim 5-tjednim programom.
  • Dobra strana krize jest da se povećala svjesnostbrige o mentalnom zdravljupa je ovo ugodan i praktičan način da se žene pobrinu za sebe.

Voditeljica i autorica programa je Nadja Skazlić koja već 8 godina vodi školu osobnog razvoja za žene Novi život Nova ja. Cijelo to vrijeme primjećuje da iscrpljene žene ne vide pravo stanje stvari te krivnju i odgovornost za takvo stanje preuzimaju isključivo na sebe. Ako ne uvide prave uzroke i ne promijene nešto u svom životu te će se krize iscrpljivanja ponavljati pa će time biti ugroženo i njihovo zdravlje.

Kad je Nadja pitala jednu od klijentica koja je izašla iz te krize uz pomoć njenog rada, što u dubokoj iscrpljenosti nije vidjela, a sada jasno vidi, čega tada nije bila svjesna, a sada jest, rekla je:

Tada nisam bila svjesna dubine iscrpljenosti, nisam mogla vjerovati da će oporavak toliko dugo trajati, nisam htjela prihvatiti da ne mogu biti učinkovita kao prije. Htjela sam biti još bolja da bih se izvukla iz te situacije, a sada znam da to ne ide tako. Treba vremena, strpljenja i nježnosti prema sebi.” – A.

Stoga se tom problemu pristupa na drugačiji način. Treba raditi sporo, u skladu sa kapacitetom žene i dati si vremena da se promjene implementiraju u svakodnevni život. Primjenom se počinje živjeti drugačije i laganije, ma kako to sada izgledalo nemoguće.

Dva od najvažnijih stupova uspjeha su struktura i podrška. Kao da uđete u vlak, tračnice vas vode provjerenim putem. Program se odvija na platformi www.nadja.hr

Prijava na besplatni masterclass (sat i pol) preko donje prijavnice:

Prijava na program :
https://www.nadja.hr/proizvod/iscrpljena-zena-kako-si-pomoci/

Prijavite se OVDJE na besplatni masterclass (sat i pol) .