Jupiter u Blizancima naklonjen je Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Vagama, Vodenjacima, a nešto više izazova donosi Djevicama, Ribama i Strijelcima.

atma.hr – 52
Jupiter, planet ekspanzije, optimizma, vjere i blagostanja mijenja znak. 25. svibnja/maja ući će u prostor Blizanaca i zadržati se u tom znaku do 9. lipnja/juna 2025.-e.

Budući da pojednostavljeno rečeno ovaj planet dijeli sreću, dobro je vidjeti u kojoj kući vašeg osobnog horoskopa će boraviti u narednih nešto više od godinu dana.

Posljednji put boravio je u Blizancima od 11.6.2012.-e do 25.6.2013.-e što vam može pomoći u detekciji utjecaja koji bi mogao imati na vaš život u predstojećim mjesecima.

Teme koje će ova pozicija jako naglasiti su komunikacija, pisana i usmena riječ, potreba za učenjem i usvajanjem informacija kako bismo bili u toku sa zbivanjima. U svakom slučaju, snažno će naglasiti mentalnu aktivnost, omogućiti nam da unesemo pozitivan zaokret u načinu razmišljanja i percepciji onoga što nam se događa, a što nam može olakšati nošenje sa izazovima. Učimo nove i kvalitetnije načine komunikacije s drugima kako bismo se lakše sporazumjeli ili došli do cilja,

Odnosi s braćom, sestrama, bližim rođacima i susjedima također mogu iznjedriti neka nova iskustva.

Puno više čitamo, posjećujemo knjižnicu, kupujemo knjige.

Uživamo u dugim šetnjama i aktivnijem načinu života.

Pronalazimo dodatni izvor prihoda kroz honorarni ili sezonski rad. Skloniji smo multitaskingu.

Imamo nove ideje kako nešto bolje, drukčije, kvalitetnije ostvariti.

Više se družimo, otvoreniji smo prema ostvarenju novih poznanstava i razmjeni ideja.

atma.hr – 52
Postajemo jako znatiželjni, postavljamo brojna pitanja ne bismo li znali i saznali. Puno vremena provodimo za mobitelom i računalom. Doživljavamo zanimljive i neplanirane susrete, kao i razne situacije u prometu. Kupujemo ili prodajemo prijevozno sredstvo, računalo ili mobitel.

Blizanci su dualan znak, predstavlja dualnost ljudskog iskustva. Shvaćamo da dvije naizgled suprotne stvari, dva suprotna mišljenja mogu biti istinita. Zbog toga je dobro uvijek pogledati temu iza teme, nije sve onako kako nam se čini na prvi pogled.

S obzirom na sve rečeno ostaju nam neka važna pitanja koje je vrijedno razmotriti.

Kako izraziti sebe na način da to doprinosi mom rastu? Kako kvalitetnije komunicirati ono što je bitno, bez obzira na ishod i na koji način će to shvatiti moji sugovornici? Što mogu učiti i koja nova znanja usvojiti?

Evo i najvažniji utjecaja za svaki znak Zodijaka.

Ovan ili Podznak u Ovnu: komunikacija, polaganje ispita, edukacija i učenje, intelektualni rast, nove mogućnosti idu kroz bliske rođake, kupovina novog prijevoznog sredstva.

Bik ili Podznak u Biku: porast zarade, kupovina ili prodaja, osvještavanje unutarnjih resursa i postignuća, rješavanje egzistencijalnih pitanja.

Blizanac ili Podznak u Blizancima: nove životne prilike, velike odluke i promjene, novi početak, promjena posla, ulazak ili izlazak iz odnosa, zasnivanje obitelji.

Rak ili Podznak u Raku: duhovni rast, boravak u samoći, planiranje i priprema novih projekata i životnih ciljeva, pomaganje drugima.

Lav ili Podznak u Lavu: ostvarenje planova, traženje i dobivanje podrške, veze i poznanstva, prijatelji, timski rad, udruživanje s drugima radi ostvarenja ciljeva.

Djevica ili Podznak u Djevici: zaokret u karijeri, promjena posla, nešto se privodi kraju, a nešto novo započinje, novi životni ciljevi.

Vaga ili Podznak u Vagi: obrazovanje, česta putovanja ili boravak u inozemstvu, učenja koja podstiču osobni rast i razvoj, mentori, profesori.

Škorpion ili Podznak u Škorpionu: rješavanje imovinskih pitanja, nasljedstvo, istraživački rad, rad s novcem, seksualnost, intimnost u odnosima.

atma.hr – 52
Strijelac ili Podznak u Strijelcu: odnosi s drugima, partnerski odnos, brak, promjene u odnosima i u interakciji s drugima.

Jarac ili Podznak u Jarcu: prilike za širenje posla, novi projekti, moguća i promjena posla, zdravlje i svakodnevica.

Vodenjak ili Podznak u Vodenjaku: uživanje, društveni život, romantično iskustvo, zaljubljivanje, nova poznanstva, djeca, prijateljstvo, hobiji.

Ribe ili Podznak u Ribama: obitelj, dom, stanovanje, prinova u obitelji, adaptacija ili kupovina stana ili kuće, odnosi s roditeljima.

Jupiter u Blizancima naklonjen je Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Vagama, Vodenjacima, a nešto više izazova donosi Djevicama, Ribama i Strijelcima.

Julijana Oremović