Image by Freepik

Dok je Jupiter bio u Biku trudili smo se izgraditi temelje, sada ćemo se truditi “poslati” svoju energiju u eter. Predstaviti se svijetu. Upoznati različitosti. I ponajviše sebe. Shvatit ćemo da smo dualnosti, ali i da smo mi nečiji izbori i uzori. Pokrenut ćemo se, samo je pitanje kuda i kamo? I u kojem smjeru. Jupiter u Blizancima nekima će biti odlično vrijeme da brzo preskoče prepreke i pređu neke mostove. Donesu važne odluke i dobre izbore. Putokaza uvijek ima. I dišite, grlite, snažnije. Biti sretno “dijete” neka bude najvažnije.

atma.hr – 52
Jer kada ti je previše svega, kada ti je dosta i samoga sebe, kada ne znaš koji put odabrati, gdje se okrenuti i koga pozvati. Kada život izgubi smisao i ti sebe u njemu. Kada ne vidiš izlaz i misliš da si nečujan. Kada tapkaš u mraku tražeći svijetlo. Kada shrvan od rana djetinjstva pokušaš spasiti sebe. Kada se osjetiš malen, bespomoćan i nevažan. Kada se poželiš “utišati”, daj se molim baš tada “pojačaj”. I zapamti igru koju ću te naučiti. Nauči sebe, ali i svako dijete tu igru najvažniju:

“Hoćemo li se igrati nečega? Čega? Odmaranja duše. A kako se to igra? Ja te zagrlim, a ti dišeš” (Nepoznati autor)

Što bi rekli djetetu u sebi, koju bi poruku poslali malenim vama? Kakve bi odluke donijeli da ste mogli, a kakve odluke ćete donijeti sada? Jupiter u Blizancima je ponovo tu nakon 12 godina. Jedan ciklus odrastanja djeteta. Jednih 12 godina učenja svega i svačega. Jednog putovanja koje se završilo i počinje novo. Često se žalimo kako u životu nemamo izbora, a sada ćemo ga imati na pretek.

Što nas sve očekuje?

Godinu dana u kojima ćemo fokus staviti na putovanja, učenja, intelekt, komunikaciju, prijatelje, djecu. Godinu dana u kojima ćemo morati odabrati svoj jedinstven put. Sva sjedenja na dvije stolice, zamijeniti jednom. Sve raspršene misli, staviti u okvir. Ideja neće nedostajati, ali fokusa hoće.

Ponekad ćemo se raspršiti na hiljadu strana i ne učiniti ništa. Jačat će želja za stranim jezicima. Cvjetat će marketing, društvene mreže, pr, logistika, poslovi vezani za putovanja, pisanje, snimanje sadržaja, novinarstvo. Tečajevi će biti korisniji od fakulteta. Bit ćemo često nestalni i promjenjivi, kako mi, tako i ljudi oko nas i okolnosti. U biznisu neće uspijevati najbolji nego najbrži, najsnalažljiviji, a ponekad i najlažljiviji.

atma.hr – 52
Umjetna inteligencija će se rasprostraniti u sve pore društva. Ponekad nećemo znati što je stvarnost, a što laž. Nove društvene mreže i komunikacijski kanali će ugledati svijetlo dana. Porasti će i broj korisnika igara na sreću. Nove metode učenja, zamijenit će stare. Bit će i baby boom, ali i dosta blizanačkih trudnoća. Nove aviokompanije. Novi načini prijenosa informacija. Novi načini putovanja. Pojeftinit će neke “daleke” destinacije i postati dostupnije. Moći ćemo vidjeti sve što možda do sada nismo mogli vidjeti.

U zdravstvenom smislu pojavit će se i proširiti problemi s plućima, dišnim organima, ekstremitetima, grlenoj čakri, govornim manama, živcima. Ipak, ovo je i vrijeme u kojem se možemo othrvati tim bolestima i konačno riješiti neka svoja stanja.

Budući da je Jupiter u Blizancima u svom lošijem položaju (izgonu), neće uvijek biti pozitivan. Jupiter je euforija i pretjerivanje pa će nas sa svih strana zasipati “zagovarači sreće”, “pozitivnih misli” i raznih “mantranja”.

Dočekat će nas poplava lažnih duhovnjaka, spiritualista, medija, life coacheva. Bit ćemo skloni pogrešnim i površnim informacijama, tračevima i neistinama. Bit će puno skandala koji to i nisu. Igre riječima. Nažalost, s Jupiterom u Blizancima trgovina ljudima jača, a naročito ona s djecom.

Dok je Jupiter bio u Biku trudili smo se izgraditi temelje, sada ćemo se truditi “poslati” svoju energiju u eter. Predstaviti se svijetu. Upoznati različitosti. I ponajviše sebe. Shvatit ćemo da smo dualnosti, ali i da smo mi nečiji izbori i uzori. Pokrenut ćemo se, samo je pitanje kuda i kamo? I u kojem smjeru.

Jupiter u Blizancima nekima će biti odlično vrijeme da brzo preskoče prepreke i pređu neke mostove. Donesu važne odluke i dobre izbore. Putokaza uvijek ima. Vaš astrolog je jedan od njih. Pitajte.. I dišite, grlite, snažnije. Biti sretno “dijete” neka bude najvažnije.

Sanja Paraminski Aisha

Prethodna objavaDotakni si dušom ožiljke i otpusti sve boli i nemire
Slijedeća objavaTrgnite se i otvorite oči: 9 znakova da vas partner emotivno uništava
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.