Bikovi, financijski, budite spremni za značajne događaje poput ulaganja, nasljedstva ili značajnih financijskih transakcija. Prihvatite promjenu odlučno, spremni prilagoditi se i uspjeti u stvarima srca i novčanika. Škorpioni, financijske brige su vam trenutno u prvom planu, ali rješenja su vam nadohvat ruke. Usvajanjem strateškog pristupa – bilo da se radi o traženju unosne prilike za posao ili udvostručavanju napora – mogli biste primijetiti primjetan napredak u svom financijskom zdravlju. Zapamtite, kako se jedna vrata zatvore, druga se otvore.

atma.hr – 52
Ovan

Ove sezone vibracije pozivaju vas na uzbudljivu avanturu. Izađite iz svoje zone udobnosti i zadovoljite svoju znatiželju o dalekim horizontima.

Zašto se ne biste otisnuli na daleko putovanje ili njegovali međunarodne poslovne veze? Osobito onima u znanosti ili medijima, vrata se širom otvaraju, obećavajući glamur i uspjeh.

Prihvatite nova iskustva – kada ste posljednji put nešto probali prvi put? Uz to, razmislite o uključivanju meditacije i joge u svoju rutinu; pun Mjesec stvara idealnu atmosferu za ove refleksivne prakse.

Bik

Bikovi, pozornost se pojačava na vašim vezama, nastavljajući nedavni trend. Možda žudite za produbljivanjem veza ili spoznajom razilaženja u putovima.

Napori bi mogli ojačati veze ili istaknuti potrebu za razdvajanjem.

Financijski, budite spremni za značajne događaje poput ulaganja, nasljedstva ili značajnih financijskih transakcija. Prihvatite promjenu odlučno, spremni prilagoditi se i uspjeti u stvarima srca i novčanika.

Blizanci

Blizanci, ovo je ključno vrijeme za vaše osobne odnose. Ovaj pun Mjesec osvjetljava prilike za sretne pauze i značajno planiranje. Odvojite vrijeme za donošenje dugoročnih odluka ili upuštanje u nove pothvate.

Iako neće svaki korak biti gladak, održavajte otvorene linije komunikacije i prakticirajte kompromis kako biste ublažili sukobe i poboljšali razumijevanje.

Energija Cvjetnog Mjeseca nudi poticaj za jačanje odnosa i postavljanje ispunjavajućeg temelja za ono što dolazi.

atma.hr – 52
Rak

Kao Rak, navikli ste se u potpunosti posvetiti značajnim projektima, no nadolazeći pun Mjesec mogao bi vam raspršiti fokus na razne zadatke, odgovornosti i prioritete, potencijalno izazivajući stres.

Ključ za snalaženje u ovom užurbanom razdoblju je zadržati optimističan pogled i izoštriti svoj fokus. Prihvatite organizaciju i produktivnost kako biste ostali na pravom putu.

Iako promjena rasporeda može postati neophodna, zabilježite sve promjene u svojim zdravstvenim rutinama. Fleksibilnost će biti vaš saveznik pa osigurajte da odvojite vrijeme za brigu o sebi kako biste se napunili i učinkovito uhvatili u koštac s izazovima.

Lav

Ove sezone neka vaše srce sjaji od ljubavi i radosti dok svemir, potpomognut cvjetnim Mjesecom, uvodi eru zabave, strasti i kreativnosti za vas.

Bilo da se radi o romantici, umjetničkom izražavanju ili novim hobijima, spremni ste sa žarom prihvatiti životna iznenađenja.

Ponovno se povežite sa svojim mladenačkim duhom i dopustite da zablistate. Za samce, zvijezde bi vas mogle povezati s nekom posebnom osobom, dok bi parovi mogli pronaći novu dubinu u svom odnosu kroz zajedničke rituale.

Uronite u užitke života i uživajte u toplim, blistavim danima koji su pred vama.

Djevica

Djevice, sezona Blizanaca donosi razdoblje razmišljanja u kojem prošla sjećanja i obiteljske veze postaju istaknute. Možda razmišljate o promjenama kod kuće ili razmišljate o ulaganju u nekretnine.

Iskoristite ovo vrijeme da produbite vezu sa svojim korijenima i istražite povijest svoje obitelji. Ovo bi također mogao biti idealan trenutak da preispitate svoje životne aranžmane kako bi bolje odgovarali vašoj trenutnoj životnoj fazi.

Ostanite prijemčivi za suptilne signale iz svemira tijekom ovih razmišljanja i transformacija i pripremite se za putovanje samootkrivanja koje produbljuje vaše razumijevanje odakle dolazite i kamo idete.

atma.hr – 52
Vaga

Pripremite se prigrliti svoju žudnju za lutanjem! Ovaj pun Mjesec osvjetljava savršeno vrijeme da ponovno posjetite draga mjesta ili smišljate nove eskapade za nadolazeće ljeto.

Uz putovanja, ova Mjesečeva faza također naglašava poslovne i komunikacijske pothvate.

Sada je vrijeme da usavršite svoje komunikacijske vještine i uključite se u značajne projekte ili pregovore koji bi mogli katalizirati profesionalni i osobni napredak.

Iako se povremeno možete osjećati iscrpljeno, ostanite prijemčivi za ponude svemira i spremni zgrabiti različite prilike koje vam se ukažu.

Škorpion

Financijske brige su vam trenutno u prvom planu, ali rješenja su vam nadohvat ruke.

Usvajanjem strateškog pristupa – bilo da se radi o traženju unosne prilike za posao ili udvostručavanju napora – mogli biste primijetiti primjetan napredak u svom financijskom zdravlju. Zapamtite, kako se jedna vrata zatvore, druga se otvore.

Iskoristite ovo razdoblje za kritičku procjenu svog financijskog statusa i istraživanje načina za poboljšanje. Prihvatite fleksibilnost i ostanite otvoreni za nove mogućnosti koje bi mogle ojačati vašu ekonomsku stabilnost.

Strijelac

Ovo je ključno vrijeme za vas, Strijelce. Pun Mjesec u vašem znaku donosi priljev snažne energije, osnažujući vas da u potpunosti pokažete svoje sposobnosti.

Posvetite ovo vrijeme usavršavanju svojih osobnih i profesionalnih težnji i slijedite ih s neusporedivim žarom i preciznošću. Djelovanje s povjerenjem i razboritošću sada može otključati iznimne prilike.

Ostanite prilagodljivi novim rutama koje se mogu pojaviti. Imajte vjere u vlastite sposobnosti; Iskorištavanjem svoje unutarnje snage i hrabrim napredovanjem, pripremate pozornicu da isklešete svoju sudbinu i preuzmete uzde svoje budućnosti.

atma.hr – 52
Jarac

Dok vas vaš urođeni nagon tjera da brzo provjeravate zadatke, ovaj pun Mjesec vas poziva da tempirate stvari. Izbjegnite zamku izgaranja tako što ćete pronaći trenutke za samoću ili dragocjeno vrijeme s voljenima kako biste pomladili svoj duh.

Razmislite o tome da krenete na duhovno povlačenje – bilo da je to kratak wellness bijeg, upis na tečaj jezika ili plesa ili prihvaćanje meditacije.

Ova njegujuća pauza ne samo da će ojačati vaše mentalno i fizičko zdravlje, već će i povećati vašu vitalnost. Davanje prioriteta brizi o sebi ključno je usred vrtloga svakodnevnih obaveza.

Dopustite sebi ovo razdoblje razmišljanja i pažnje da se vratite svojim zadacima s obnovljenom snagom, jasnoćom i spokojnim pristupom izazovima koji su pred vama.

Vodenjak

Vaš je šarm neodoljiv i čini se da sve privlači vaša energija. Iskoristite ovaj val popularnosti tako što ćete posegnuti za uslugama – sada je pravo vrijeme, jer će vam one vjerojatno biti odobrene, osobito od strane onih koji cijene vašu prisutnost u svojim životima.

Ovo je razdoblje optimalno i za širenje društvenog kruga. Očekujte nalet pozivnica i prilika za društvene angažmane. Za samce među vama, scena online spojeva mogla bi trenutno biti posebno korisna.

Prihvatite ove prilike za stvaranje novih veza i mogućih romantičnih zavrzlama. Ostanite otvoreni za bezbroj društvenih i romantičnih mogućnosti koje se otvaraju i uživajte u radosti koju donose.

Ribe

Uz utjecaj Cvjetnog Mjeseca, vaše će ambicije porasti. Svemir vas tjera da marljivo slijedite svoje snove.

Bilo da se radi o promaknuću, ponudi za novi posao ili značajnim priznanjima, zvijezde se slažu kako bi istaknule vaš profesionalni život. Suprotno tome, ako smatrate da vaš trenutni put nije zadovoljavajući, ovo bi mogao biti nebeski poticaj da se okrenete i istražite nove profesionalne puteve.

Promjena je na pomolu – pozdravite je i ostanite prilagodljivi promjenjivim prilikama. Potrebno je strpljenje jer odgovori na hitna pitanja možda neće biti trenutni.

Iskoristite ovo vrijeme za artikuliranje svojih poslovnih težnji i izradu strategije za iskorištavanje svojih talenata. Uskladite svoje profesionalne napore sa svojim strastima i krenite na put značajnog rasta.

ATMA/spiritualify/Pripremila: Suzana Dulčić