Ovaj pun Mjesec potiče nas da nastavimo. Potiče nas da nađemo svoju hrabrost i hrabrost da poduzmemo te korake, da isprobamo nešto novo i da izazovemo ono što vjerujemo o sebi. Možda smo cijeli život proveli puzeći, ali sada je vrijeme da zakoračimo prema sljedećoj evoluciji naše sudbine.

atma.hr – 52
Pun Mjesec u Strijelcu događa se 23. svibnja/maja u 14:53h, donoseći valove avanture, zabave i igre! Rijetko imamo pun Mjesec koji nas potiče da tražimo radost, da ne shvaćamo stvari tako ozbiljno i da se prisjetimo da je život bogato iskustvo svake emocije.

Pod punim Mjesecom u Strijelcu, vjerojatno ćemo lakše dočekati bogat način razmišljanja i osjećati se optimistično u pogledu budućnosti. Tamo gdje smo prije mogli vidjeti zatvorena vrata ili blokade na cestama, ovaj pun Mjesec obasjava svjetlo, omogućujući nam da vidimo novi put naprijed.

Da bismo iskoristili energiju ovog punog Mjeseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više usredotočimo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo slaviti gdje smo danas i osjećati mir s našom trenutnom situacijom, to ćemo više dobrobiti osjetiti od ovog punog Mjeseca.

Iskoristite ovaj pun Mjesec kao svoj podsjetnik da tražite radost, da slavite sve ono zbog čega se osjećate dobro i da unesete malo avanture i igre u svoj život! Pronađite načine da se razvedrite i unesete malo zabave u svoj život.

Isprobavanje novih stvari, druženje s prijateljima zbog kojih se osjećate dobro, bavljenje nečim što rasplamsava vaše strasti i samo podsjećanje da život nije samo težak posao neki su sjajni načini da se uskladite s ovom energijom.

Oslobađanje od srama oko pretvaranja radosti u našu namjeru također može pomoći. Ponekad se možemo osjećati kao da je naporan rad neophodan da bismo se osjećali produktivni ili da činimo razliku. Ali ponekad, najbolja razlika koju možemo napraviti u vlastitom životu i životima drugih je da budemo u svojoj radosti i da tražimo radost.

Vidite možete li iskoristiti energiju punog Mjeseca da radost postane prioritet i vidjeti kako će se to početi razvijati i pomicati vaš život u novom smjeru.

Sabijski simbol za ovaj pun Mjesec je – “Malo dijete uči hodati”. Često mislimo da je dijete koje uči hodati sporo ili čak nespretno, i iako je to možda istina, ono je zapravo hrabro. Djeca moraju biti odlučna, moraju vjerovati u sebe, moraju znati da mogu čak i ako to još ne mogu.

atma.hr – 52
Dijete koje uči hodati je odlučna i hrabra duša koja je spremna napraviti taj korak na novom terenu i nikad ne odustati dok ne uspije kako treba!

Možda postoji nešto u vašem vlastitom životu zbog čega se osjećate kao beba koja tek čini svoje prve korake. Možda postoji situacija u kojoj osjećate da petljate okolo, niste sigurni idete li doista u pravom smjeru.

Ovaj pun Mjesec potiče nas da nastavimo. Potiče nas da nađemo svoju hrabrost i hrabrost da poduzmemo te korake, da isprobamo nešto novo i da izazovemo ono što vjerujemo o sebi. Možda smo cijeli život proveli puzeći, ali sada je vrijeme da zakoračimo prema sljedećoj evoluciji naše sudbine.

Ovaj puni mjesec nudi svima nama nadogradnju ako smo spremni za skok. Možda ćemo otkriti nove prilike ili možda nešto iz naše prošlosti konačno dosegne točku kulminacije. Postoji nešto univerzalne sreće na našoj strani, šalje signale da uveća naše namjere.

Neptun, planet snova, aktivan je pod ovim punim Mjesecom, dajući nam val podrške kada je u pitanju ostvarenje vlastitih snova. Usudi se sanjati veliko; usudite se dosegnuti više i dopustite svjetlosti punog Mjeseca da vas vodi.

Neptun je također vrlo kreativan planet pa će se posebno podržati kreativni projekti. Također možemo osjetiti val kreativne energije, što nam omogućuje da drugačije razmišljamo i osjećamo o svijetu oko nas.

Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način na koji nas Svemir podsjeća da vjerujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom pa ako postoji nešto čemu trebate zatvoriti vrata ili posebno osloboditi iz svog života, slušajte svoju intuiciju.

Neptun će nas voditi da nešto privedemo kraju, a pozitivne energije punog Mjeseca bit će nam garancija da će se otvoriti nova vrata.

Ako želite upiti obilne vibracije ovog punog Mjeseca, također morate se fokusirati na razmišljanje o izobilju, a najbrži način da to učinite je zahvalnost. Biti zahvalan za sve što imate, to vam omogućuje da podignete svoju vibraciju i vidite stvari s pozitivnijeg načina razmišljanja.

Ako prolazite kroz poteškoće, pogledajte možete li se izvući iz nereda tako što ćete uzeti pauzu i odvojiti vrijeme za zadovoljstvo. Neka zadovoljstvo i radost budu vaša namjera i pogledajte kako to pomaže promijeniti stvari.

atma.hr – 52
Postoji i nešto hrabre energije pod Punim Mjesecom u Strijelcu, što nas potiče da napredujemo i napravimo sljedeći korak. Poput bebe koja uči hodati, stvari u početku mogu djelovati zastrašujuće i nesigurno, ali ako vjerujemo u sebe, s vremenom ćemo smisliti svoj put naprijed.

Puni Mjeseci su dobra točka u mjesecu za završetak ili kulminaciju nečega. Neptun će nas voditi da vjerujemo svojoj intuiciji, možda nemamo sve činjenice, ali one nam ne trebaju kada je Neptun u pitanju.

Samo trebamo vjerovati svom unutarnjem glasu.

ATMA/foreverconscious/Pripremila: Suzana Dulčić