Naučite na tečaju u Amalgam glass studiju Irene Poje Oxenham!

Fuzija je tehnika stapanje dva ili više komada stakla u pećima na visokim temperaturama gdje staklo postaje mekano ili čak tekuće.. Tako nastaju unikatni predmeti od stakla za svakodnevnu upotrebu, zdjele, vaze, tanjuri, svijećnjaci, nakit, satovi, slike.

Bilo kakav kreativni radi opušta i čini da zaboravimo na svakodnevni život i uživamo u onome što stvaramo. Pobjegnite od svakodnevnice, učinite nešto za sebe, dođite se družiti i pokušajte nešto sasvim drugačije. Iznenaditi ćete se koliko ćete uživati. Možete i kupiti ovaj originalan i zanimljiv tečaj nekome kao poklon.

staklo privjesak– Program tečaja; upoznavanje sa alatima, izrada dizajna, rezanje stakla, bojanje stakla, krivljenje u kalupima.
– Sav material je osiguran
– Rad u malim grupama do 4 polaznika
– Tečaj se održava u Brezovici, samo oko 10 minuta vožnje od Arene u Amalgam studiju.
– Vrijeme održavanja 18-21 h utorakom ili srijedom
– Cijena : jednom tjedno u trajanju od 2 mjeseca, 1000 kn mjesečno
– Parking besplatan

– Puno ćete naučiti i družiti se uz to napraviti radove na koje ćete biti jako ponosni i koje ćete nositi kući kada su ispečeni.

– Ako vam ne odgovara termini ili vas zanimaju individualne radionice, ili niste početnik u fuziji stakla obratite nam se u inbox za više informacija i ostale termine tečaja.
– Više infomacija o tečaju i na webshopu na www.amalgamglass.com

staklo irenaŽIVOTOPIS
Rođena sam u Zagrebu, završila sam Ekonomiju a fuzijom stakla bavim se već više od 9 godina. Imala sam dvije samostalne izložbe te sam sudjelovala na nekoliko skupnih izložbi. Moji radovi prodaju se i u nekoliko galerija. Moje radove možete vidjeti i na www.amalgamglass.com

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE….

Upiti na telefon : 091.5881341
Emai: [email protected]
FB: Amalgam glass- Fuzija stakla
IG: @amalgamglass

staklo uzorci

Prijavnica za tečaj izrade predmeta od stakla…

prijavi se plava