Živimo u vremenu kada nam je potrebna snaga, sigurnost, jasnoća, izoštrena percepcija i dobar unutarnji kompas kako bi uspješno prebrodili globalne izazove i znali se nositi sa onima intimne prirode: od naših odnosa, do zdravlja i dobrih životnih izbora.

Konstelacijski pristup nam pruža mogućnost da se uskladimo sa svojom dušom i dušom svijeta – Animom Mundi – kao i prirodnim zakonitostima koje uobličuju naše živote i svijet oko nas, te da na taj način vratimo harmoniju, prirodnu ravnotežu i unutarnji mir koji nam pomaže da se nosimo sa izazovima.

Postaje sve jasnije da svoje osobne probleme ne možemo riješiti u izolaciji, odvojeni od prirode i univerzalnih principa zdravlja, rasta i uspjeha. Konstelacije prema Bert Hellingeru vode nas do srži naše egzistencije, usklađuju nas sa univerzalnim zakonima, ujedinjuju ono što je odvojeno i uključuju ono što je isključeno. Kroz te pokrete duše, konstelacije nas vode ka više zdravlja, više uspjeha i više života.

Kroz tematske iskustvene module možete naučiti više o ovim pokretima, možete ih iskusiti kroz svoja osobna pitanja i situacije, te naučiti kako pomoći sebi i drugima kroz upotrebu ove jedinstvene metode. Ovi online moduli / radionice uče nas o životu (i dobrom odnosu prema smrti!), te su prikladne kako za osobni, tako i za profesionalni razvoj.
Naučite kako se nositi sa osobnom i transgeneracijskom traumom, bolestima, depresijom, adikcijom, poremećajima prehrane, sklonosti nesrećama, problemima u partnerskim odnosima ili u poslovnom okruženju i drugim teškoćama življenja. Razriješite naslijeđene energetske sklopove da bi bili slobodni za vlastiti život.

Uz iskusno vodstvo, ovaj online program vam pruža maksimalnu fleksibilnost u kreiranju vašeg osobnog konstelacijskog puta i ritma učenja iz udobnosti vašeg doma. Prijavljivanje i plaćanje je za svaki modul pojedinačno. Certifikat se dobiva za svaki pojedinačan modul, a diploma cjelokupnog programa omogućava pridruživanje spisku registriranih konstelatora u regiji pri udruzi „KONSTELACIJA“.

VODI: Alemka Dauskardt
SADRŽAJ EDUKACIJSKOG PROGRAMA možete pogledati OVDJE.
INFORMACIJE I PRIJAVE na tematske module OVDJE.
DODATNE INFORMACIJE I REGISTRACIJA:  www.konstelacija.hr

Da li je ovaj program za mene? – besplatna INFORMATIVNA VEČER 3.2.2022. u 18.00 sati preko platforme Zoom. Da bi dobili Zoom link, potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Mini RADIONICA KONSTELACIJA online 10.2.2022.   17.00 – 20.00