Kroz 2022. godinu i dalje će se nastaviti neizvjesnost i sve ove situacije koje su tu od unazad dvije godine. Poziv je na nama da budemo usklađeni sa svojom 100% istinom iz energije ljubavi, a ne iz energije straha ili “tako bi se trebalo”.

Sljedeće smjernice su došle za tekuću 2022 godinu:

  1. Jako PAZITE NA SVOJ STRAH, na kontrahirajuću energiju u tijelu

Situacije izvana će i dalje biti kao i do sada i mogu vas preplašiti i stvarati vam neizvjesnost i anksioznost. Bitno je:

  • osvijestiti tu energiju
  • osvijestiti što taj strah, anksioznost, neizvjesnost poručuje – primite poruku što možda trebate dublje istražiti, napraviti, promijeniti, …
  • otpustite grč

Također imajte svijest da strah, neizvjesnost i anksioznost spuštaju vibraciju, te ujedno oslabljuje imunitet. Stoga nikako nije dobro dugo biti u toj energiji.

atma.hr – 52
  1. ZDRAVLJE

Primjena uobičajenih zdravstvenih savjeta su vam uvijek potrebna, pa tako i ovu godinu.

Šetnja na zraku, vježbanje, voda – biti hidrirani, dovoljno sna, osviještena prehrana, biti koliko je više moguće bez stresa.

  1. VJERUJ, VJERUJ, VJERUJ

Vjerujte u ono što želite da bude, a ne u ono čega se bojite da bi se moglo dogoditi.

Ujedno vjerujte da je i ostvarenje vaših najvećih želja srca moguće i to i baš sada kada su situacije izvana neizvjesne. Stvarno je 🙂

Znajte  SVE JE MOGUĆE!

atma.hr – 52
  1. OTVORITE OČI

Nemojte zatvarati oči, saslušajte drugu stranu koja misli drugačije od vas i pogledajte duboko u sebe. Imajte suosjećanje za ljude koji misle drugačije, nikako nadmenost i ljutnja, već suosjećanje, a ako je moguće i razumijevanje.

Da istina je ponekada toliko ne lijepa i grozna, da nam bude lakše vjerovati u laž. Međutim nije li bolje znati istinu? Istina nas uvijek oslobodi.

  1. PREUZMITE ODGOVORNOST ZA SEBE I SVOJE POSTUPKE

Nije nam kriv partner, niti mama, niti tata, niti grozno djetinjstvo, niti šef / šefica, niti država, … Odgovornost je naša, to su sve naši izbori – biti žrtva ili vladati svojim životom. Uvijek imamo izbor. Možda nije najlakši, ali izbor uvijek postoji. Da možda će vas drugi osuditi za vaše izbore, ali bitno je biti usklađen sa svojom istinom, nije poanta biti prihvaćen od svoje okoline. Sjetite se uvijek imate izbor.

Vi ste vlasnica / vlasnik svojeg tijela, uma i duše, a ne vaš partner, roditelji, poslodavac, prijateljica, država, ….

Vaši izbori, vaša odgovornost.

Odbacite misli -“nemam izbora”. To nije točno. Te misli i riječi vam stvaraju energiju žrtve. Budite iskreni prema sebi – vi donosite svoje izbore.

  1. DONOSITE ODLUKE IZ ENERGIJE LJUBAVI, A NE IZ ENERGIJE STRAHA

Prodišite  i osjetite iz koje energije donosite odluke. Ukoliko je odabir iz straha, osvijestite i ukoliko želite radije promijenite u odabir koji vam stvara mir, ljubav i povjerenje.

atma.hr – 52
  1. ČUVAJTE SVOJ UNUTARNJI SVIJET – MIR U TIJELU & VJERU U SEBE

Pomoć u tome vam može biti svakodnevna meditacija, šetnja, vrijeme u kojem ste sami i posvećeni samo sebi.


Pozvani smo da učimo lekcije:

LJUBAV  – vjerovati ljubavi, a ne strahu; djelovati iz ljubavi, a ne iz straha.

Za to nam može biti od pomoći biti jako usklađeni sa vlastitom intuicijom. Ukoliko želite naučiti više o intuiciji preporučam online tečaj Intuicija, anđeli i duhovni vodiči.

VJERA I POVJERENJE – da vjerujemo da će biti dobro, iako se možda izvana neće činiti dobro.

Svi mi odabiremo i pridonosimo svemu što se događa u svijetu – time da slušamo sebe i preuzmemo odgovornost i budemo hrabri biti svoji.

Nema krivca, samo odgovornost koja je uvijek naša.

To je odrastanje.

Ova godina donosi veliki potencijal za TRANSFORAMCIJU, RAST I BUĐENJE -pojedinačno svatko za sebe i globalno.

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE