Ovo je vrlo jednostavan test! Rezultati su nepogrešivi. Ovo je jedna slika, ali nekoliko slika je u njoj, odaberete jednu – i dobit ćete nevjerojatnu dijagnozu vaše osobnosti i savjete o svojoj budućnosti! Većina ljudi koji su isprobali test, potvrđuju točnost rezultata!

39

Mislite li da poznajete sebe? Nemojte biti tako sigurni. Postoje određeni skriveni aspekti naše osobnosti koje ponekad ne primjećujemo ili ne želimo primijetiti. S ovim testom otkrit ćete skrivene osobine vaše osobnosti!

Možete beskrajno razgovarati o osobnosti osobe. Ova vrsta testova pomaže otkriti tajne aspekte, koje je teško primijetiti u svakodnevnom životu. Pogledajte ovu sliku i bez oklijevanja, odgovorite na pitanje, što ste prvo vidjeli.

Svijećnjak

Imate vrlo širok pogled na svijet. Vaši su planovi uvijek veličanstveni. To je u redu, ali često zaboravite na pojedinosti i nijanse, piše Mystical raven. Dobra ste osoba s velikim srcem.

Vrlo često vas drugi iskorištavaju, stoga trebate biti oprezniji i trebate birati svoje prijatelje kako biste izbjegli probleme u budućnosti.

75Žena

Vi ste suptilna i senzualna osoba. Skloni ste idealizaciji života, a ponekad ne obraćate pažnju na stvarni svijet i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane to nije loše, jer postoji toliko malo romantičara na zemlji, ali s druge strane, iza sve te romantike, zaboravljate na stvarni svijet sa svojim složenostima i razočaranjima.

Ne zaboravite barem povremeno vratiti se stvarnosti, inače će se život pretvoriti u neprestano skakanje preko prepreka.

Muškarac

Vi ste vrlo mirna osoba, svatko tko je s vama osjeća se ugodno i sigurno, kao iza kamenog zida. Vi ste promišljeni i kreativni. Svoj temperament držite pod kontrolom. Ali postoji jedna stvar koju možete poboljšati: niste dovoljno pažljivi prema osobama koje su vam bliske.

Kako biste ispravili situaciju, poklonite bar male znakove pažnje ljudima koje volite i na taj način ćete  svi živjeti mnogo sretnijim životima.

52
Vatra

Vi se razlikujete od drugih ljudi. Vaše razmišljanje razlikuje se od standardnog. Imate vlastitu viziju svijeta, a osobe koje su vam bliske ponekad vas ne razumiju.

Nije vam to važno. Glavna stvar je da se ne promijenite! Morate poboljšati svoje samopouzdanje i onda će sve biti u redu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

39

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.