Kakva će nam biti nadolazeća godina? Što nam to donosi i još važnije, kako možemo najbolje iskoristiti taj ciklus, kako svojim ponašanjem postići dobre stvari i promijeniti ono što možemo promijeniti?

Ifa mudrost će nas usmjeriti, da zadržimo fokus na važnim stvarima, otkriti na što usmjeravamo energiju, koja se vrata spoznaje otvaraju i za koja nije vrijeme da na njima gubimo snagu, kako izbjeći nešto na što nas Ifa upozorava, što i kako čistiti ili mijenjati, koje odluke donijeti…

Ako je mudrost dostupna, ona budi naš um za duhovno u nama, za našu samospoznaju. I važno je da radimo prave stvari u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Koje je pravo vrijeme za vas u sljedećoj godini?
Kada mudro pristupamo svom životu, stalno tražimo odgovore u sebi, preispitujemo se i pokušavamo pronaći svoj put. Ifa mudrost je dostupna tako da uvijek možemo naći te odgovore i da nikada nismo sami na tom putu.

Više o savjetovanju s Ifa mudrošću:
Rezervirajte svoj termin za online konzultacije

Što je naša duhovna bit:
Ori božanstvo u nama

O Akengenu:

Dobro došli, ja sam Akengen
Vjerujem da je život u ovom vidljivom svijetu dar, prilika da se naša duhovna bit, vizija i životni plan materijaliziraju i ostvare.

Moja misija u životu je pomoći vam da cijenite svoje vlastite snove i misiju, osloboditi svoju kreativnu snagu, svoju unutarnju mudrost koja je postojala prije nego što ste ušli u ovaj život. Više na akengen.com