Duboko udahnite, smirite misli i intuitivno odaberite sliku koja vam se najviše sviđa. Slika koju odaberete nosi vam moćnu poruku.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali…

#1

1

Život vam daje novu priliku. Budite sigurni da će vam novostečeno iskustvo pružiti priliku da ispravite pogreške koje ste počinili u prošlosti.

Moguće je da ste većinu vremena vjerovali da je ono što radite jedina prihvatljiva opcija.

Nakon što prođe neko vrijeme, najvjerojatnije ćete doći do spoznaje da su vam neke od lekcija koje ste naučili možda izazvale osjećaj iscrpljenosti, dok su vam mnoge druge nedvojbeno pružile osjećaj obogaćenja.

Vaš izbor slike sugerira da je vrijeme da pustite malo novog zraka u svoj život i očistite put za sjeme obnove kako bi pozitivan osjećaj obnove mogao rasti u vama iz dubine vaših osjećaja.

Vrijeme je da zaliječite rane iz prošlosti i napravite mjesta u svom srcu za radosti i avanture koje su pred vama.

Savjet:

Došlo je vrijeme da otvorite svoja vrata revitalizirajućoj energiji koja je kucala.

To vam govori da je novi život za vas na horizontu i da se ne biste trebali vezati za stvari koje su se dogodile u prošlosti.

Ono za čim ste čeznuli iz dubine svog bića sada vam je nadohvat ruke.

atma.hr – 52
#2

2

Mnogi različiti događaji i avanture čine nečiji život. Vaš izbor slike sugerira da je trud koji ste uložili da poboljšate sebe rezultirao značajnim napretkom u vašem životu.

Sloboda duše i osjećaj ljubavi u svom potpunom obliku darovi su koji dolaze kao rezultat mira i harmonije koji postoje u vama, a koji su sastavni dijelovi same vaše biti.

Vaš unutarnji svijet cvjeta i došlo je vrijeme da kultivirate svoje tijelo, koje zahtijeva pažnju kako bi duša bila osnažena ljepotom i veličinom.

Vrijeme je da odvojite malo vremena za opuštanje i spavanje.

Iskustva koja čine osobu sretnom, poput provođenja dana u planinama, šetnje plažom ili šetnje gradom i promatranja prizora koji krase njegove ulice, doprinose rastu i razvoju te osobe.

Savjet:

Dođe vrijeme kada se nauči nešto novo i otkrije nešto novo.

Počeli ste primjećivati rezultate vremena koje ste proveli fokusirajući se na svoj unutarnji svijet, što vas dovodi do spoznaje da ste slobodni u svom duhu, ali da morate obratiti pozornost i na ono što vaše tijelo zahtijeva.

Opustite se dok na svojoj koži osjećate nježno milovanje sunčeve energije.

atma.hr – 52
#3

3

Trenutno ste iscrpljeni i niste sigurni što dalje. Nalazite se u naizgled bezizlaznoj situaciji s obzirom na trenutne okolnosti.

Vaši napori nisu urodili plodom i u ovom trenutku nemate rješenje za probleme s kojima se suočavate.

Budući da ste uložili značajnu količinu vremena i truda u pronalaženje rješenja za njih, trebali biste nastaviti raditi na istim stvarima.

Tijek vremena pruža priliku da se izglade i uklone poteškoće, bez obzira koliko one bile značajne.

Vi ste ta osoba koja je odgovorna za stvaranje značajnih ili beznačajnih okolnosti koje okružuju vaš život.

Vaš izbor slike prenosi poruku da primate pomoć odozgo koja će vam pomoći da pobjegnete iz ovih uvjeta.

Vaše raspoloženje mora biti optimističnije da bi ovo uspjelo.

Anđeli su na vašoj strani i spremni su vam pomoći na bilo koji način. Vjerovanje da sloboda ulazi u vaš život zahtijeva od vas da širom otvorite vrata svog srca.

Savjet:

Vrijeme je da probleme izbacite iz misli. Vaš anđeo čuvar doći će vam i pomoći vam da se oslobodite pritiska pod kojim ste trenutno.

Anđeli će moći odgovoriti na promjene u stavu koje pokazujete.

Kao rezultat toga, trenutne prepreke će biti eliminirane, teška situacija će biti ispravljena i bit će moguće identificirati odgovor na postavljena pitanja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić