Astrološki pogled na tajne snova i spavanja

Jeste li se kada zapitali zašto spavamo?  U principu ne znamo zašto spavamo – iako trećinu svog postojanja provedemo spavajući – i jedino znamo da moramo poći na spavanje kad smo preumorni.

Ali zašto nas spavanje odmara, zašto moramo izgubiti svoju uobičajenu  svjesnost i zašto nam se događaju čudnovate pojave koje zovemo snovima, jednostavno ne postavljamo takva pitanja.

Vjerujem kako alati i simboli astrologije mogu poslužiti u odgovorima na ova pitanja.

Astrologija dodaje još jednu dimenziju našoj analizi snova, razvrstavajući ih u tri temeljne kategorije: uranski, neptunovski i plutonski.

Uranski tip snova je proročanski i prosvjetljujući. Može se čak raditi o bljesku, nadahnuću ili prosvjetljenju.

Neptunski tip snova je najčešća vrsta snova i često su čudnovati.

Plutonski tip snova je čudna noćna mora koja nam ostavlja osjećaj straha ili smrti.

Osobne planete ili planete od Sunca do Saturna uče nas svjesnoj aktivnosti, dok nas planete iza Saturna odvode u goleme prostore galaksije u kojima upoznajemo svoje veća ja, zvijezde koje jesmo.

Prijavite se i naučite kako prepoznati što se krije iza naših snova.

Radionica će se održati preko platforme Zoom i obavezna je prijava na [email protected] ili na online radionica: astrologija i snovi

Datum: 15.2.2021.
Vrijeme: 18.30 – 20.00
Predavač: Dunja Fućak

Cijena: 150.00 kn

U slučaju da niste u mogućnosti nazočiti ovoj radionici, slobodno se možete prijaviti i snimku ćete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite i na mail ćemo vam poslati upute.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

https://www.ceresa.hr/

Astrologija Dunja Fućak