Sjena je dio naše osobnosti koja nam u životu može napraviti najviše problema ukoliko je odbacimo. Sve ono što kroz život osjećamo da nam se ne sviđa, gdje imamo afekt, tu se radi o Sjeni.

Kada prigovarate partneru, vi govorite o svojoj Sjeni. U prvom dijelu radionice, radit ćemo na dijagnosticiranju vaše Sjene, gdje se ona pojavljuje kod Vas u odnosima ili na poslu, a u drugom ćemo dijelu raditi na tehnikama kako afirmirati Sjenu.

Kada Sjenu ne prihvatite, sigurno je da ćete imati velikih problema u kasnijem životu; od prekida veze, posla, do upotrebe određenih supstanci u kojima ćete na nesvjestan i negativan način tražiti kontakt sa svojom Sjenom. Radionica se temelji na Jungovoj psihoterapiji i kroz jyotish ili vašu natalnu kartu ćemo dodatno utvrditi vašu Sjenu ili projekciju u odnosima i kako da je savladate.

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 29 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

Cijena radionice: 40 eura
info: [email protected]
mob: 098 767 428

14.1. SUBOTA U 11:00 – 14:00

Facebook event