Foto: pixabay.com

Jeste li svjesni da se nalazimo u vrlo važnom periodu godine?

Vrijeme je Jupitera u znaku Riba!

To je vrijeme kad se naše želje ostvaruju lakše i brže.

Jupiter je planet optimizma, obilja, rasta, bogatstva i sreće i kad se nađe u znaku Riba potrebno je skloniti logiku i usuditi se sanjati velike i (ne)realne snove.

U periodu do 10.05.2022. izuzetno je bitno da smo svjesni nebeskih darova koji nam se pružaju zahvaljujući snažnoj energiji Jupitera i da maksimalno iskoristimo njegovu podržavajuću energiju.

Energija obilja otvorila je svoja nebeska vrata  svakome tko je spreman primiti darove. Jeste li među njima?

Ukoliko niste, ne brinite. Još uvijek imate dovoljno vremena da se pridružite zajednici svjesnih kreatora i da kroz online trening „Svjesno kreiranje“ usvojite potrebna znanja za manifestiranje svojih želja.

Online trening “Svjesno kreiranje“ sastoji se od 3 dijela:

  1. dio treninga je radionica “Moć energije i inteligencije srca” kroz koju ćete naučiti kako  da postignete koherenciju srca i mozga koja je neophodna ako želite manifestirati svoje želje.
  2. dio treninga je radionica „3 koraka do ostvarenja želja“ na kojem ćete usvojiti formulu za svjesno kreiranje uz pomoć koje ćete moći ostvariti svaku svoju želju – malu, veliku, realnu i nerealnu.
  3. dio treninga je e-book s praktičnim energetskim vježbama za održavanje mira, jasnoće i fokusa kako bi manifestacija postala dio vašeg svakodnevnog života.

Posebnost ovog online treninga je u tome što mu pristupate u vrijeme kad želite i iz udobnosti vašeg doma.

Svi materijali su unaprijed snimljeni i dolaze na vaš mail koji ostavite u prijavi.

Pristup materijalima imat ćete tri mjeseca od početka treninga kako biste imali dovoljno vremena da sva novousvojena znanja integrirate u svoj život.

Ako ste spremni na ovo čarobno putovanje na kojem imate podršku najvećeg nebeskog dobročinitelja Jupitera prijavite se putem PRIJAVNE FORME i nabavite online trening „Svjesno kreiranje“ po promotivnoj cijeni.

Cijena online treninga (dvije radionice + ebook s energetskim vježbama) je 555 kn.

U PROMOTIVNOM RAZDOBLJU do 2.2.2022. u 22 sata ovaj trening možete nabaviti po cijeni od 369 kn!!

Voditeljica online treninga:  Sanja Vicić, energetski i astro terapeut
www.infinitely.hr