*Ako biraš živjeti radost i lakoću,
*Ako želiš naučiti kako voljeti i prihvatiti sebe baš takvu kakva jesi,
*Ako želiš naučiti kako prestati sebe kritizirati i glas unutarnjeg Kritičara pretvoriti u glas unutarnjeg Prijatelja,
*te ako želiš potpuno novu energiju unijeti u život i ostvariti željene promjene,

…onda je ovaj Online tečaj za tebe.

Tečaj započinje 02.02. i traje sve do 15.03.2022. Odvija se u jednoj zatvorenoj fb grupi gdje dobivate moju svakodnevnu energetsku podršku i mentorstvo (uključivanja uživo u grupi) te niz vrijednih tehnika i alata koji služe u promjeni životnih navika i limitirajućih obrazaca, te mnogo energetskih, transformativnih procesa koji na prirodan i lak način dovode do primanja svega onoga što zaslužujemo.

Tečaj traje sveukupno 45 dana dana, što je dovoljno da se sve naučeno može integrirati i primijeniti u svakodnevnom životu.

I najvažnije od svega, sav video materijal ostaje vam trajno na raspolaganju tako da ga možete gledati i slušati još dugo nakon završetka programa. I ne morate izravno sudjelovati uključenju uživo, u grupi ostaju snimci.

Program tečaja;

  • Otpuštanje svega nepotrebnog, svih tereta, svih moranja, briga i strahova. Ukratko svega što nam ometa radost života i življenje u sadašnjem trenutku.
  • Oslobađanje i napuštanje obrasca žrtve i ulazak u svoju osobnu snagu i moć.
  • Znanje kako živjeti u sadašnjem trenutku i biti svjesni promatrač i gledati na svoj život sa više perspektive, s razine svoje Duše.
  • Sebe bezuvjetno voljeti i prihvaćati, te umjesto kritiziranja sebe razumjeti sebe i imati strpljenje i nježnost prema sebi, a to je čarobni lijek za iscjeljenje.
  • Otvarat ćemo se primanju obilja i znanju kako da lakše manifestiramo ono što želimo. I to prirodno s lakoćom. Znajući da zaslužujemo.

Tečaj vas postepeno vodi do toga kako promjeniti svoju realnosti, odnosno birati novu, onu u kojoj živimo s lakoćom, radosti i uživanjem. Jer ako ne živimo radost, obilje i puninu životu, najzaslužniji su za to neki podsvjesni programi , a najčešći među njima su: ja ne zaslužujem, nisam vrijedna i nisam dovoljno dobra.

Iskustvo je pokazalo ako nečeg nemamo u svom životu, to je samo zato jer to negdje sami sebi ne dopuštamo imati. I zato, ćemo naučiti kako se osloboditi tih limitirajućih, negativnih programa i kako ih preokrenuti. Naučiti ćemo sebe osnažiti i znati da smo mnogo veći od onoga što nam se događa.

Zajedno ćemo kreirati predivno polje podrške koje će svima omogućiti da naprave neku svoju željenu promjenu.

Poslije ovoga, život više nije isti, kao što se mnogima koji su već prošli ovakav tečaj život potpuno promijenio na bolje.

Naučit ćete vrijedne alate i znanje kako da svakodnevno živite lakoću života i zato vam ovo može biti najbolje ulaganje u sebe.

Tečaj traje sveukupno 45 dana dana, tako da se sve naučeno može lako integrirati i primijeniti u svakodnevnom životu.

I najvažnije od svega, sav video materijal ostaje vam trajno na raspolaganju tako da ga možete gledati i slušati još dugo nakon završetka programa. I ne morate izravno sudjelovati uključenju uživo, u grupi ostaju svi snimci.


Voditeljica tečaja:

Ivana Bezina – Shanti, holistički terapeut energetskog iscjeljivanja i body-worka, licencirani hipnoterapeut, regresoterapeut, i transformational coach.

Prijave i sve informacije možete dobiti na mail: [email protected] ili u inbox fb profila: Ivana Shanti.

Ako vas vaša Duša poziva na ovo, slobodno nam se pridružite na ovom čarobnom putovanju otkrivanja Nove sebe ❤

facebook mali