Postoji li dio tebe koji želi posao koji bi radila iz srca?

Posao u kojem bi uživala na svakom koraku, koji bi bio iskreni izričaj tvog bića, koji bi bio pogonjen inspiracijom, a ne osjećajem obaveze, težine, moranja, straha i brige? Svaka takva iskrena unutarnja želja je po samoj svojoj prirodi ostvariva. Autentična želja, pošto je već tu, ukazuje na smjer u kojem se naše biće želi dublje osloboditi, ukazuje na sljedeći korak u našoj evoluciji.

Raširena ideja – da je posao nužno zlo koje je tu da se pretrpi da podrži našu egzistenciju i tek izvan kojeg istinski živimo – sve manje drži vodu. Dolazi vrijeme u kojem ćemo kolektivno prepoznati da naš život i naše vrijeme ne mogu biti kupljeni – ni jednom količinom novca, udobnosti, stvari… već je upravo to vrijeme ono najvrednije što imamo – to je ono što sačinjava naš život.

Također, dolazi vrijeme da prepoznamo da je robovanje poslu koji zapravo ne želimo raditi – kompenzacija za ograničavajuća vjerovanja kojih se držimo – i da između nas i puta u kojem radimo točno ono što istinski želimo –  stoje samo ta, naša vlastita ograničavajuća vjerovanja, a ne stvarne “fizičke” prepreke. Život odgovara samo na naša uvjerenja. I kako se ona mijenjaju, ono što je izgledalo nemoguće, postaje apsolutno moguće.

“Ako radiš ono što voliš, nećeš raditi ni dana u svom životu.”

Pokretanje posla iz srca 1Za odraslu osobu, prirodno je da je posao kojim se bavi u središtu fokusa njenog dana i njenog života. Dakle, naš posao, nešto je čemu poklanjamo najveći dio svog vremena i pažnje. Što ga čini nečim s čim smo zapravo vrlo intimni, što ima veliki značaj u našem životu. I za naše zadovoljstvo, osjećaj harmonije i punine, od velike je važnosti, da li ono što radimo istinski rezonira s našim bićem.

Kad donosimo odluke i djelujemo iz tog dijela sebe tada se stvara opća harmonija u našem životu i počinjemo živjeti sve više iz ŽELIM a sve manje iz MORAM.

Kroz ovu radionicu imat ćeš priliku spoznati kako otkriti što je to čime bi se istinski željela baviti i na koji način to realizirati. Postoje različiti načini realizacije vlastitog posla, no na ovoj radionici će fokus biti na sljedećem:

 • kako kreirati iz srca i kako pronaći ono od čega se osjećamo istinski radosni
 • zašto je slušanje unutarnjeg osjećaja i korištenje intuicije važno na ovome putu
 • na koji način koristiti meditaciju u tom procesu
 • kako je povezana naša duhovna svrha i ono čime se bavimo

Pokretanje posla iz srca 2Radit ćemo kroz:

 • razgovor
 • meditacije
 • energetski rad
 • ples s povezom tijekom kojeg imate priliku osjetiti kako utjeloviti stvarnost koju želimo.
 • opušteno druženje nakon radionice u dnevnom boravku studia, uz zdrave grickalice i čaj te pravu žensku atmosferu

Ova radionica je za tebe ako:

 • postoji dio tebe koji čezne za poslom koji bi radila iz srca
 • osjećaš da u tebi postoji neka svrha koja se može ispuniti i poslom
 • želiš osjetiti da je tvoja autentičnost utkana u sve tvoje uloge
 • želiš više dijelovati iz svoje ženske energije – vođena intuicijom i unutarnjim osjećajem
 • osjećaš potrebu da se prebaciš iz MORAM i TREBALA BI u ŽELIM
 • osjećaš da si „zapela“ i vrtiš se u mislima pa ne možeš osjetiti kako dalje i kojim smjerom

VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić , “Cijeli moj život usmjeren je na otkrivanje čovjeka kao multi-dimenzionalnog bića. Oduvijek me interesiralo postoje li zakoni i načini kojima možemo ostvariti zdravlje, radost i slobodu. Moja istraživanja i iskustvo su definitivno potvrdila da takvi zakoni postoje. Primjenjujem ih u vlastitom životu i želja mi je da ih što više ljudi spozna, jer na taj način se kreira individualno i globalno obilje u svim aspektima života.“

Više o Ivi ovdje:
www.solar-spirit.net

LOKACIJA: Angels studio

DATUM: 09.04.2022., subota

VRIJEME: 10 do 14 sati

PARTICIPACIJA: za sve članove Angelsa 250 kuna za prve dvije prijave, 300 kuna za uplate do 07.04.2022., 400 kuna na dan radionice 09.04.2022.  (regularna cijena je 100kn viša).

INFO I PRIJAVE: [email protected]

Potrebna je ugodna odjeća za kretanje i plesanje, blokić i olovka (po želji), povez za oči i eventualno bočica vode!