Festival of Womanhood je online događaj koji okuplja inspirativne govornice, umjetnice i isceliteljice iz cijelog svijeta, a održava se po prvi put od 8. do 10. travnja. Snažna skupina globalnih liderica koje predstavljaju vrhunske stručnjake u svojim područjima će kroz virtualne i osobne procese, pružiti svim sudionicama mogućnost prihvatiti sebe u potpunosti i otpustiti blokade koje ih spriječavaju da ostvare svoj puni potencijal.

Kroz interaktivnu platformu, trodnevni Festival okupit će žene iz cijelog svijeta kroz  osnažujuće panel diskusije i razgovore, jedinstvene radionice o drevnim tehnikama iscjeljivanja, ekskluzivne transformacijske procese, glazbene koncerte, s ciljem povezivanja i osnaživanja žena.

O temama važnim za žene širom svijeta govorit će Devi Mohan, globalna ambasadorica Mohanji fondacije i globalna predsjednica ACT fondacije, Jelena Đoković, CEO Fondacije Novak Đoković, Ingrid Newkrik, osnivačica PETA-e, Ana Divac, osnivačica Fondacije Ana i Vlade Divac, Ida Prester, muzička umjetnica i govornica, Pien Ossterman, CEO globalne IT kompanije, Suzy Singh, književnica, Jelena Šribar, HR direktorica Mercator-S i mnoge druge zanimljive žene.

„Tema majčinstva mi je jako prirasla srcu iz dva razloga. Jedan je potreba uspostavljanja nenasilja nad majkama svih  vrsta živih bića, a drugi je stvaranje nove generacije ljudi sa svrhom, koji mogu dati veliki doprinos svijetu. Generacije koje dolaze trebaju biti stabilne, a za to nam je potreban stabilan način razmišljanja majki” izjavio je Mohanji, humanist i prijatelj svijeta, osnivač Mohanji fondacije koja je organizator ovog događaja. Mohanji fondacija  koja je na 5 kontinenata, registrirana u 16 zemalja, s aktivnostima organiziranim u preko 80 zemalja svijeta. Samo u 2021. godini je realizirano 5.000 organiziranih događaja na 27 svjetskih jezika.

Na Festivalu mogu sudjelovati žene iz svih sfera života i uživati u sadržajima festivala koji nastoji stvoriti zajednicu temeljenu na dobroti, suosjećanju i podršci.

KUPI ULAZNICE PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD SAMO 25€!

www.festivalofwomenhood.com/get-tickets

Više informacija o festivalu i sudionicama, na www.festivalofwomanhood.com

Napomena: Program se održava na engleskom jeziku, osim procesa koji će imati prijevod.

FoW