Proljeće u Shiatsu sobi

Dragi svi, Shiatsu soba vam i ovog proljeća poklanja tretman.

Dogovorite dva termina za shiatsu tretmane dva tjedna za redom, a mi vam treći tretman poklanjamo u trećem tjednu. Na ovaj način radimo malu seriju od tri tretmana u nizu što je vrlo učinkovito i za tijelo i za nemiran um.

Shiatsu tretmani uvijek su blagotvorni i dobrodošli, pomažu nam da se opustimo, razbistrimo misli, vratimo sebi. Pomažu nam da se osjećamo bolje, vedrije i pozitivnije.

Neka od stanja kod kojih shiatsu pomaže: svakodnevni stres, anksioznost, depresija, probavni problemi, alergije, astma, bolne menstruacije, nemogućnost začeća, tegobe tijekom menopauze, bolovi svih vrsta – u leđima, vratu, zglobovima, ukočenost, išijas…

Miran i siguran prostor Shiatsu sobe dobro je mjesto u kojem možete dobiti podršku kroz shiatsu tretmane.

Više o meni i shiatsu tretmanima možete pročitati na stranici www.shiatsu-soba.hr

Ponuda vrijedi do kraja lipnja 2022.

Ponudu možete koristiti jednom i možete je pokloniti dragoj osobi u obliku poklon bona.

O tretmanu

Kako se pripremiti za tretman Tretman se radi na podu, na mekim strunjačama, u ugodnoj, mirnoj i podržavajućoj atmosferi. Primatelj ostaje odjeven u udobnu odjeću od prirodnih materijala, kako bi bilo dovoljno prostora za pokretanje, rotacije, pregibanja, te kako bi se slobodno pokrenuo energetski protok tijela. Dobro je odjeću donijeti sa sobom i presvući se u prostoru neposredno prije tretmana. Na taj način primatelj se svjesno priprema za tretman, skida ‘dnevnu’ i oblači ‘novu’, kako fizički, tako i energetski čistu odjeću. Preporuka je da se 2-3 sata prije tretmana ne jede obilniji obrok, kako bi se tijelo za vrijeme tretmana lakše opustilo a ne se bavilo vlastitom probavom. Također, preporuka je da se na dan tretmana ne konzumira alkohol te da se izbjegava nanošenje komercijalnih parfema i/ili šminke. Prije tretmana potrebno je skinuti nakit.

Sam tretman traje oko 45 minuta. Tretmanu prethodi kratak uvodni razgovor u kojem ćete mi ispričati zašto ste došli i što vam je potrebno od tretmana. Nakon tretmana posvetit ćemo još nekoliko minuta za iznošenje i sređivanje dojmova.

Moja je preporuka uvijek nakon tretmana – popiti nekoliko čaša vode, kako bi se toksini, koji su se eventualno pokrenuli tijekom tretmana, lakše eliminirali iz tijela.

Što je još važno znati

Postoje neka posebna stanja koja su meni, kao vašoj shiatsu praktičarki, važna da ih znam prije samog tretmana. Ukoliko ste trudna, svakako mi to naglasite. U tom slučaju, neke zone i neke točke na tijelu se ne tretiraju ili se tretiraju na drugačiji način. Ako negdje na tijelu imate oštećenu/upaljenu kožu, rane, lomove kostiju, hematome ili nešto slično, svakako mi to recite, kako takva stanja ne bih previdjela ispod odjeće.

Također, ako vam je dijagnosticirana osteoporoza, moram to znati kako bih prilagodila svoj pritisak na vaše tijelo.

Što nakon tretmana?

Učinci shiatsu tretmana vrlo su raznoliki i razlikuju se od osobe do osobe. Kod nekih primatelja odmah nakon tretmana javlja se osjećaj ugode, opuštenosti, lakoće.. Kod nekoga, ove senzacije javljaju se nešto kasnije ili tek idući dan. Neke osobe osjetiti će laganu glavobolju, hladnoću, simptome slične prehladi (zaštopanost ili curenje nosa) ili čak tugu ili ljutnju. Mogući su pojačani bolovi ili veća napetost u pojedinim dijelovima tijela nakon tretmana. Sve su to prolazne reakcije organizma na početak procesa izlječenja koji slijedi nakon shiatsu tretmana. Dobro je, ako ste u mogućnosti, nakon tretmana uzeti si vremena za sebe, napraviti toplu kupku ili se naprosto dobro naspavati. Također, potrebno je popiti 2-3 čaše vode, kako bi se lakše eliminirali toksini iz organizma.

Za dodatne informacije i za dogovor oko termina molim javite nam se na mail [email protected] ili porukom na WApp na broj 098/9149 790
Svi ste dobrodošli

Lidija Jerković
www.shiatsu-soba.hr

shiatsu soba kod kvatrica