rekonekcija

Često me pitaju koja je razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i osobne Rekonekcije? Prva asocijacija koja mi dođe je kao da gledamo koja je razlika između mora i oceana.

Važno je znati da se u oba slučaja koriste frekvencije Svjetlosti i informacija. Rekonektivno iscjeljivanje nas upoznaje s tim frekvencijama. U mojoj asocijaciji to bi bilo kao da tek upoznajemo što je to more – kakav je osjećaj biti u morskoj vodi, kakvog je okusa, mirisa….tu učimo kako uživati u toj “morskoj vodi”.

Osobna Rekonekcija je kada znamo da je more dio puno većeg oceana i odlučimo postati taj ocean. Drugim riječima, mi se povezujemo s energijama Zemlje i cijelog Univerzuma.

Rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje je blagi, neinvazivni način holističkog iscjeljivanja pomoću frekvencija energije, Svjetlosti i informacija. Djeluje na svim razinama našeg Bića (tjelesnoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj), te nas vraća u stanje cjelovitosti i balansa. Ne tretiraju se posljedice, nego uzrok neravnoteže. Rekonektivno iscjeljivanje omogućava tijelu da se vrati u izvorno stanje zdravlja na staničnoj razini, bez da se bilo što dodaje ili oduzima.

Inteligentna energija Univerzuma točno zna gdje treba djelovati u određenom trenutku za naše najveće dobro. Praktičar je u ovom procesu kao antena, tj. katalizator koji pokrene energiju i omogućava klijentu da se poveže s njom. Pritom klijent ne treba raditi apsolutno ništa, osim da se prepusti i promatra senzacije koje se događaju. Potrebno je otpustiti svako očekivanje i otvoriti se primanju, jer svako očekivanje stvara blokade i zaustavlja protok energije. Kada ste u stanju očekivanja, vi ste unaprijed odredili kakav rezultat želite. S druge strane, kad ste otvoreni za primanje, vi dozvoljavate iscjeljenju da se dogodi na nevjerojatne načine, vrlo često na načine na koje niste mogli ni zamisliti.

Rekonektivno iscjeljivanje nam pomaže kad se nađemo u nekim izazovnim situacijama (nebitno da li se radi o stresu u svakodnevnom životu, na poslu, u odnosima ili neka bolest ili teže izazovne situacije), da se vratimo u stanje unutarnjeg mira i ravnoteže. Može se raditi uživo ili na daljinu.

Preporuka je napraviti tri sesije unutar 10-ak dana, no klijent je taj koji odlučuje koliko mu je potrebno.

Osobna Rekonekcija

Osobna Rekonekcija je precizan postupak koji koristi frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja i radi se s namjerom trajnog povezivanja energetske mreže našeg tijela (tzv. aksitonijalne točke i linije) s energetskom mrežom planete Zemlje, a zatim i cijelog Univerzuma. Smatra se da je u određenom trenutku evolucije došlo do odvajanja meridijanskih linija u ljudskom tijelu od meridijana i točaka prirode i svemira. Osobnom Rekonekcijom ponovo se povezujemo s bezvremenskim sustavom inteligencije i svojom unutarnjom vibracijom, te pristupamo znanju koje smo stekli u svim dimenzijama i životima našeg postojanja. To je proces promjene i našeg životnog napretka koji nam omogućava da se vratimo svojoj esenciji, našem istinskom Biću, da slijedimo svoju unutarnju mudrost i intuiciju, te da lakše kreiramo svoju željenu realnost. Događa se da puno više primjećujemo sinkronicitete, pojačana nam je intuicija, mijenja se naš DNK i postajemo svjesni naše multidimenzionalnosti, ubrzava se manifestacija željene realnosti, te djelujemo iz cjelovitosti (umjesto odvojenosti) svega što postoji.

Osobna Rekonekcija radi se uživo, dva dana za redom i samo jednom u životu (za razliku od Rekonektivnog iscjeljivanja koje se radi po potrebi).

Nives Krivačić, Iscjeljujuće ruke