Foto: fractalenlightenment.com
Prakticirajte ovu mudru kako biste spoznali sebe i unaprijedili odnos sa samim sobom ili kako biste se zaštititi od negativnih vanjskih utjecaja.

Prithvi mudra jača tijelo i naš vatreni element, a idealna je za one koji žele vratiti izgubljenu težinu.

Također je poznata i pod imenom Agnishaamak mudra ili “mudra Zemlje”, a štiti nas od negativnih utjecaja vanjske energije.

Prakticirajte ovu mudru kad osjetite da “gubite tlo pod nogama”, jer će vam omogućiti da realno procijenite sebe i ojačate samopouzdanje.

Responsive text-61
>> Mudre: Naučite i koristite ove mistične položaje ruku i budite zdravi i sretni!

Prithvi mudra se izvodi tako što ruke stavite ispred sebe, potom spojite prstenjak i palac malim pritiskanjem jagodica.

Tako se formira prsten ili prozor koji nas (prema istočnjačkim vjerovanjima) vodi k Bogu i povezuje nas s Višom energijom.

Ostali prsti su uspravljeni.

Responsive text-61
Prakticira se na obje ruke koje se drže slobodno bez naprezanja. Nema vremenskog ograničenja kojeg bi trebalo poštivati pri prakticiranju ove mudre.

Ovu mudru prakticirajte kako biste: poboljšali psihofizičko stanje organizma, spriječili psihičke slabosti i smanjili stres.

Uz prakticiranje ove mudre povratit ćete snagu, vaš ten će biti zdraviji, koža sjajna i čista, a istovremeno će se poboljšati funkcionalnost vašeg tijela.

Izvor: Lovesensa

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

 

Prethodna objavaŽivot je samo san – Ako smo po noći sposobni stvoriti cijeli svijet, nema sumnje da smo ga sposobni stvoriti i po danu
Slijedeća objavaPentagram – simbol zaštite, privjesak na lančiću
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.