Foto: pixabay.com

Često duhovne životinje dolaze u naše živote da nam daju poruku ili da nas poduče nešto o vlastitoj sposobnosti i snazi. Katkad životinja na kratko vrijeme ulazi u naš život kako bi nam ukazala na nešto na što moramo obratiti pažnju.

atma.hr – 78
Kad sretnete određene životinje, one vam nose određenu poruku. Nekoliko je američkih plemena vjerovalo da svaka životinja nosi svoju poruku i informaciju.

Životinje su svjesna, osjetilna bića i važno je da se prema svim živim bićima odnosimo s istim dostojanstvom i poštovanjem koje i mi očekujemo. Drevni narodi su se oduvijek smatrali životinje svetim bićima i njihovo se ponašanje često koristilo kao trag, kao znakove koje  šalje Majka Zemlja.

Promatrajući ponašanje životinja, možemo bolje razumjeti energiju oko nas i dobiti dublji uvid u intuitivne poruke i znakove.

Baš kao što imamo duhovne vodiče, također imamo duhovne životinje. Često će duhovne životinje doći u naše živote da nam daju poruku ili da nas poduče nešto o vlastitoj sposobnosti i snazi. Katkad će životinja na kratko vrijeme ući u naš život da nam ukaže na nešto na što moramo obratiti pažnju.

atma.hr – 39

Životinje koje uobičajeno nose poruke i njihovo značenje

Orao

Orao je znak duhovne zaštite i predstavlja višu svijest.

Ako često viđate orla ili slike orla, to može značiti da transcendirate ili se uzdižete u novo područje svijesti.

Vrana

Često se smatra lošim znakom, ali susret s vranom može značiti da ste spremni otpustiti nešto staro ili da ste spremni za ulazak u ciklus “smrti i ponovnog rađanja”.

Vrana vrlo rijetko ukazuje na fizičku smrt, umjesto toga to je znak nadolazećeg ponovnog rođenja.

atma.hr – 75Sova

Kada vidite sovu, to je pokazatelj da morate obratiti pozornost na svoju intuiciju i mudrost. Sova se također pojavljuje kao podsjetnik koji govori da obratite pozornost na sve osjećaje koje vam šalje intuicija dok vas pokušava uputiti u pravom smjeru.

Sova također može biti znak da se morate uskladiti sa svojom istinom i djelovati autentično.

Bogomoljka

Bogomoljka nas podsjeća da je vrijeme da u naš život uđe mir i spokoj. Bogomoljka dolazi kao glasnik koji nas podsjeća na moć mirnoće i stvaranje prostora u našem životu za stvari u kojima uživamo.

Ako opetovano viđate bogomoljku, to može biti znak da postoji poruka na koju morate obratiti pozornost ili nešto možda propuštate.

Gušter

Ako više puta vidite guštera, to može biti pokazatelj da trebate više pažnje posvetiti svojim snovima i ciljevima. Možda ste izgubili iz vida što sve možete postići ili možda gajite negativne osjećaje prema vašim sposobnostima da biste postigli sve što želite.

Gušter je podsjetnik da imate moć i da trebate više vremena posvetiti njegovanju najvišeg puta.

atma.hr – 78
Zmija

Zmija je snažan je podsjetnik na vašu životnu silu i vaše strasti. Ako opetovano viđate zmije ili slike zmija, morate obratiti pozornost na svoje strasti i staviti više energije u njihovo ostvarivanje.

Vidjeti zmiju može također ukazivati ​​da ulazite na mjesto iscjeljenja i obnove.

Pauk

Pauk nosi snažan simbolizam stvaranja i duhovne povezanosti. Kada često viđate pauke, to može biti znak da morate prilagoditi svoj kreativni potencijal i pratiti sve ideje ili inspiracije koje morate stvoriti.

To može biti i znak vaše povezanosti s duhovnim svijetom, a može i ukazivati na to da vam duh pokušava poslati poruku ili podsjetnik na tu vezu.

Vilin konjić

Vilin konjić je podsjetnik da niste sami i da ste zaštićeni, čuvaju vas vaši anđeli čuvari i duhovni vodiči.

Ako opetovano viđate vretenca, to znači da ste na pravom putu i da ste krenuli u pravom smjeru.

atma.hr – 39

Bubamara

Bubamara se obično smatra znakom sreće i ukazuje na to da stvari idu u vašu korist. Ukoliko često viđate bubamare ili slike bubamara,  to može biti znak da trebate biti zahvalni za sve što imate i što vam život pruža.

Bubamara također ukazuje da je dobar trenutak da krenete naprijed i počnete ostvarivati svoje najveće snove i želje.

Leptir

Leptir vam se pojavljuje da vas podsjeti na moć preobrazbe i na to da se unutarnja promjena mora dogoditi prije nego što se manifestira vanjska promjena. Ako često viđate leptire, to može biti znak da trebate promijeniti ili otpustiti neke misli ili osjećaje koji vas zadržavaju.

Leptir također može ukazivati ​​na ciklus transformacije ili rasta koji se javlja u vašem životu.

Vuk

Ako često viđate vuka ili slike vuka, to može značiti da je vrijeme da obratite pažnju na ljude s kojima se okružujete.

Vuk može ukazivati da trebate naučiti kako prihvatiti pomoć od drugih.

atma.hr – 78
Lisica

Lisice dolaze kao podsjetnik da bi mogli usvojiti  drugačiji pristup vašem životu. Ako često viđate lisice ili slike lisica, možda morate izmijeniti i prilagoditi svoje razmišljanje o nečemu i način na koji pristupate stvarima.

Lisice također mogu doći kao podsjetnik da trebate potražiti radost, ne uzimati stvari tako ozbiljno i da se trebate smijati malim stvarima.

Korištenje intuicije bit će ključno u određivanju poruka koje određena životinja pokušava unijeti u vaš život. Koristite ovo kao vodič, no ako ste pronašli ovaj članak, to je najvjerojatnije pokazatelj da je ova poruka napisana za vas.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

70 GLAS ŽIVOTINJA

GLAS ŽIVOTINJA

10 univerzalnih pouka kojima nas životinje iscjeljuju

Margrit Coates čudesna je iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama. Svoj je dugogodišnji rad posvetila ne samo liječenju životinja nego i slušanju njihovog glasa. Životinje – sve životinje, i naši dragi ljubimci i one u divljini, i one najmanje i one veličanstvene – sve nas one vole i žele svoju drevnu mudrost podijeliti s nama: možemo uživati u životu kao ravnopravna, svjesna bića čija se energija isprepliće, nadopunjuje i slavi život.

Margrit Coates nam omogućuje da čujemo njihov glas i unesemo u svoj život igru, radost i usklađenost s prirodom. Svi možemo čuti životinje ako ih dobro upoznamo. Ova nam knjiga pokazuje kako.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

3 KOMENTARA

  1. Pa bas.. 😉 cudan opis simbolizama zivotinja. je donekle tocan 😛 . tako npr vidjet vranu uopce nije los predznak, nego Saturn impersonated. tko ju nahrani, dobije velike blessove. Vidjet pauka npr je oznaka maye, ilozorne energije i da si zapleten u “mrežu”.. ovisi i u kakvoj situaciji vidis koju zivotinju. vidjet Bogomoljku npr moze ozvacavat da se netko moli za tebe 🙂 ili da se previse moliš, a premalo radis .. Miss Suzana Prnjak 😉 znamo se, a tekst mi je slucajno upao u oci. puse

  2. A ono što je najbolje jest da Ja često sanjam da sam orao i da letim. uopće ne pomičem krila, samo lebdim na strujama zraka i vjetra i letim jako visoko. kada pogledam lijevo i desno vidim svoja krila a kada pogledam ispod sebe vidim svoje noge, pandže. 🙂 ti snovi su toliko stvarni i živopisni. predjeli su toliko prekrasni, vid mi je toliko oštar da zamijetim svaku vlat trave po dolinama a što je najčudnije ja imam ogroman strah od visine koji ovdje u snovima uopće ne postoji,. baš obratno. neopisivo uživam u tom osjećaju slobode.. ma neopisivo prelijepo.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here