Foto: pixabay.com

Ovaj ritual pomaže da se zaštitite od loših energetskih vibracija i pročistite svoju energiju. Nema razloga za strah jer nitko ne može ugroziti vašu energiju, ako vi to ne dozvolite. Zato se fokusirajte na duhovni razvoj i isključivo na svoj život.

atma.hr – 78
1. Zatvorite oči i zamislite da vas okružuje predivna bijela svjetlost. Neka ta svjetlost okruži cijelo vaše tijelo i zamislite je kako sija u vašem srcu.

2. Ako imate jasnu viziju svjetlosti koja vas okružuje, vizualizirajte negativne vibracije kao sivi oblak koji vam se približava. Ako sumnjate da vam konkretna osoba šalje negativne vibracije, zamislite njen lik.

3. Vizualizirajte tamni oblak negativnih vibracija (ili osobu) ispred sebe i dotaknite ga rukama. Promatrajte kako se divna svjetlost širi i oblak tame (ili osoba) također postaje dio svjetlosti.

4. Dok promatrate ovu čarobnu svjetlost ponavljajte čuvene riječi Ho’ponopono tehnike – “Izvini. Molim te mi oprosti. Hvala ti. Volim te. ” Ponovite ovo 10 puta.

5. Vizualizirajte sebe bez loše energije i nekoliko puta ponovite – “Ja sam siguran i zaštićen. Božanska energija me stalno okružuje.”

atma.hr – 52
Ovaj ritual pomaže da se zaštitite od loših energetskih vibracija i pročistite svoju energiju.

Nema razloga za strah jer nitko ne može ugroziti vašu energiju, ako vi to ne dozvolite.

Zato se molite, meditirajte, fokusirajte se na duhovni razvoj i isključivo na svoj život.

Izvor: Lovesensa

120 ŠAMAN, ISCJELJITELJ, MUDRAC

ŠAMAN, ISCJELJITELJ, MUDRAC

Drmini

Kako iscijeliti sebe i druge uz pomoć energetske medicine obiju Amerika

Praktični i revolucionarni program iscjeljivanja koji se temelji na tradicionalnim metodama koje postoje više od 5000 godina, a do sada su bile nedostupne u većini svijeta.

Dr. Alberto Villoldo objašnjava ključne koncepte šamanskog iscjeljivanja, produbljuje i temu života onkraj smrti, navigavajući misterioznim, nevidljivim svijetom uz pomoć znanja znanstvenika i mudrosti šamana.

Ova knjiga predstavlja praktični i revolucionarni program iscjeljivanja koji se temelji na tradicionalnim metodama koje postoje više od 5000 godina, a do sada su bile nedostupne u većini svijeta.

Cijena: 134,10 kn - Kupi ovdje