Foto: commons.wikimedia.org

Dragi Bikovi, protekli mjeseci su možda bili stresni, ali sada možete odahnuti. Osim manjih problema s nekom od institucija, ostalo sve je u jednoj lijepoj harmoniji. Slobodne pripadnike znaka očekuje novo poznanstvo i to će biti netko tko će vam ponuditi trajnu vezu, ne nekakvu avanturu. Djevice, sada bi mogli osjetiti neke pomake ka uspjehu koji ste i željeli. Ciljevi vam idu ka ostvarenju, no samo je potrebno još malo strpljenja.

atma.hr – 52
Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.). Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Ovo je generalno otvaranje za horoskopske znakove prema Lenormand kartama. Takve vrste prognoza, ne moraju rezonirati sa svima. Ako kod opisa događanja za vaš znak, nema to nešto navedeno što bi vas interesiralo, znači a se u to vrijeme neće ništa bitno događati, u nekom određenom segmentu života. Vrijeme ako će biti navedeno, tumačim kao krajnju granicu da se nešto dogodi. Dakle, može se dogoditi i prije tog vremena kako je navedeno.

Uživajte u čitanju i nadolazećem ljetu!

OVAN

Većina pripadnika ovog znaka trebala bi naći neki način da nervozu odagna do sebe. A to je sve nervoza uslijed nekih neuspjelih planova, koje ste si željeli dosta ranije. Neki od vas će se naći na raskrsnici u poslovnom smislu, a neki i po pitanju emotivnih veza, kako i što dalje.

Svakako se vodite svojim srcem i željama i nećete sigurno pogriješiti, jer ide vam nešto jako dobro. A sve to je neka jako dobra karma, koja vam sada dolazi.

Nemojte se baš obazirati na tračeve. Isto tako, nemojte te neke sretne trenutke dijeliti svima i pokazati kako vas je to nešto razveselilo. Posebno to nemojte raditi u prva dva tjedna ovog mjeseca, kako vam loša tuđa energija ne bi ugasila tu sreću. Znate i sami tko su vam iskreni i pravi prijatelji, a tko samo dobri glumci.

Vi koji ste u vezama ili  braku, partner vam je vjeran. Ovnovi koji su u vezama neko vrijeme, možete očekivati da vam se veza ili brak popravi i učvrsti.

Što se tiče zdravlja, manji bolovi u predjelu vratne kralješnice. Sve to je posljedica stresa, koji se dugo unazad skuplja u vama.

atma.hr – 52
BIK

Pa dragi Bikovi, s obzirom na to da su protekli mjeseci bili vrlo stresni pa se niste neki mogli kontrolirati, sada možete odahnuti. Osim manjih problema s nekom od institucija, ostalo sve je u jednoj lijepoj harmoniji.

Vi koji iščekujete duža putovanja ili prelaske granica, ovo vam ide u konačnici s jako lijepim ishodom.

Slobodni, moguće je novo poznanstvo i to će biti netko tko će vam ponuditi trajnu vezu, ne nekakvu avanturu. Ovo je osoba koja vam se morala karmički pojaviti u životu. Vi koji ste u vezama ili braku, u ovom mjesecu imate priliku da sredite neke postojeće trzavice, naravno uz iskren i otvoren razgovor u oči.

Po pitanju, zdravlja mali problemi s glavoboljom i nekima od vas mogući bolovi u kostima, ali to je ako povedete računa o sebi, prolazno.

BLIZANCI

Većina pripadnika ovog znaka malo bi trebala smanjiti nervozu, ako ima neke poslovne dogovore s osobama iz daleka. Vi ste ambiciozni – i to je za pohvalu, ali ne možete sve u danu završiti. Dajte si vremena.

Ovim stavom, da bi sve sad i odmah, samo sebe stavljate u poziciju da dođe do nekih nepotrebnih rasprava. E onda tu pati vaš želudac, kada to prođe. Vama koji imate neke pravne rasprave, znajte da je uz vas osoba u koju možete imati povjerenje.

Slobodnima je moguć novi početak. Kojim će to smjerom ići dalje je isključivo na vama.

Koristite se samo svojom intuicijom i sigurno vas neće odvesti na pogrešan put. Vaše psihičke sposobnosti itekako će vam pomoći da se iskažete ako radite u većoj grupi ljudi, tu možete doći do neke vrste iskoraka nad masom.

atma.hr – 52
RAK

Vi ste osoba dobre naravi i čiste duše. Ali u ovom mjesecu morat ćete neke stvari odvajati i to bez žaljenja. Kod većine pripadnika ovog znaka, postoje osobe koje su neiskrene, ne žele vam dobro, a to se nikako ne mogu nazvati prijatelji.

Utjecaj tih istih vas je velikim dijelom i kočio u protekla tri mjeseca i to baš u tome da nešto ostvarite. Imate vi oko sebe i osoba od povjerenja, e to je baš to neko odvajanje dobro od lošega, što vam je itekako potrebno u ovom mjesecu.

Sve to se događa kako biste dalje mogli nastaviti na jedan harmoničan način, bez trzavica i stresa.

Ako se neki od vas bave nekom vrstom umjetnosti, dajte si malo truda oko toga, neće vam biti kasnije žao. Iskoristite svoje fantazije i snove, jer kasnije u budućnosti to bi vam moglo donijeti neku vrstu dodatnog prihoda.

LAV

Vi zračite nekom posebnom energijom, bez da išta i progovorite, ovo vam je jako dobar mjesec. Uzimajte od života sve što želite, a posebno vam je dobro aspektirano, od strane  iskrenih prijatelja neka vrsta pomoći pa bilo s emotivne strane ili one poslovne. No dobro obratite pažnju, neće taj vaš lavovski sjaj ogovarati svima.

Najkraće rečeno, smetate nekolicini osoba, koje nemaju sve ono što vi imate. Ako se maknete takvih energetskih vampira, vama se vide pozitivna iznenađenja i na emotivnom polju, a i na poslovnom pa taman to bio i mali korak.

Vama koji ste u vezi ili braku, jedan javni događaj tj. neki izlazak može samo učvrstiti vezu, jer vam zaista predstoje lijepi trenutci.

Ukoliko osjetite poslovno pred kraj mjeseca da vam nešto ne ide kako bi željeli, prihvatite da je takav period naišao i samo se naoružajte strpljenjem.

Do 21.6. ako osjetite neke poteškoće umor, glavobolju, možete si pomoći bilo kojom prirodnom alternativom.

atma.hr – 52
DJEVICA

Veći dio pripadnika ovog znaka sada bi mogao osjetiti neke pomake ka uspjehu koji ste i željeli. Ciljevi vam idu ka ostvarenju, no samo je potrebno još malo strpljenja.

Vi ste veliki emotivac, stoga da napomenem kako je važno da neke neuspjehe od proteklih godinu dana na neki način maknete iz misli. Nema potrebe da si postavljate, bezbroj nepotrebnih tisuću zašto. Neka toga u prošlosti, vi gledajte naprijed, jer vam sam Univerzum nosi niz sada lijepih događanja – iskoristite to na pravi način.

Otvarat će vam se u vama neke nove jasnoće i vizije pa ćete svijet oko vas moći gledati na jedan realniji način, a to je samo dobro po vas.

Takav način razmišljanja i pogled na svijet će vas spasiti od mogućih grešaka i nepotrebnog vjerovanja drugima.

Po pitanju zdravlja, manji problemi s cirkulacijom.

VAGA

Vi ste si na neki način popravili energiju i nastojte da tako ostane. Ne dajte da vam remete to loše osobe u vašoj neposrednoj blizini. A imate ih podosta. Distancirajte se koliko god možete u svoj vlastiti mir, a posebno nemojte se miješati u neke rasprave koje se vas ne tiču.

Jako loša energija u ovom mjesecu dolazi od strane starije ženske osobe. No s tako teškom osobom nema smisla ulaziti u rasprave, zato sam naglasila da se držite vlastitog mira.

Nekome zaista smeta vaša stabilnost, a i postignuća, ma kako god da vi skromno to pokazivali, ipak ima osoba koje bi vas željele vidjeti na samom dnu.

Ne dajte im prostora da se nađu u prilici da vam pakoste. Zbog istih tih osoba i njihove negativne energije, mogući su manji problemi sa želudcem.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Velika većina pripadnika ovog znaka je imala dosta stresnih događaja zadnja dva tjedna prošlog mjeseca. A to vam sada nosi pojačanu nervozu, stoga se probajte koliko god je to moguće malo osamiti. Dobro će vam doći da si sredite misli, a ujedno i da ostvarite neke ciljeve, koji samo na ovaj način mogu izaći na dobro po vas.

Nekima od vas može se dogoditi neka avantura, samo pazite da druga strana isto to shvati kao avanturu, na početku odmah definirajte sve. U suprotnom bi moglo doći do malo većih rasprava kada dođe do neslaganja u mišljenjima.

Vi koji očekujete neki odgovor iz daleka, to ćete i dobiti i bit će pozitivno po vas.

Vi koji ste u braku ili dužim vezama, imate priliku za dosta lijepih trenutaka ovog mjeseca. Vi ćete trebati sve osmisliti, ali znajte da će druga strana biti oduševljena.

Što se zdravlja tiče, nemojte se izlagati stresu, te se probajte što manje umarati, jer bi mogli osjetiti manje kardiovaskularne poteškoće.

STRIJELAC

Većina pripadnika ovog znaka se dosta muči misaono nekim problemima koje vučete iz prošlosti. Ne zamjerite, ali neki od vas su se previše “uspavali”, a stajanje u mjestu i čekanje da nešto padne s neba, ne vodi ničemu. Gledajte sebe i pokrenite se za neke svoje osobne interese. Tu vam se otvaraju neke nove šanse i to jako dobre po vas.

Sada pa i do mjesec i pol na dalje je jako dobro vrijeme da si ostvarite sve što trebate, a sve kako biste čim prije počeli živjeti u jednoj harmoniji bez tuđih loših utjecaja.

Povjerenje dajte onima koji to zaslužuju, ne mogu vam svi baš biti bitniji od vas samih. Nemojte previše fizički se naprezati, jer i bez toga vam kroz male stvari stoji novi početak, no to je do vas samih.

Po pitanju zdravlja, bolovi u kičmi.

atma.hr – 52
JARAC

Pojedini pripadnici ovog znaka koji nisu zadovoljni emotivnim odnosom, sada ga mogu prekinuti, bez puno scena od druge strane.

U poslu je potrebno pripaziti se tuđe neiskrenosti, kako ne bi netko vaše zasluge na lukav i podao način pripisao sebi. Stoga, nemojte svakom vjerovati. Ako se ovako postavite, vaše poslovno zalaganje će imati i uspjeha, a i vremenom će vam se itekako financijski isplatiti.

Pripadnici ovog znaka koji razmišljaju da nešto samostalno rade, trebaju se potruditi oko te ideje jer tamo kasnije u budućnosti, možete imati ozbiljan i pozitivan ishod. Samo treba raditi na tome i biti strpljiv.

Slobodni pripadnici znaka imaju šanse preko nekih poznatih dragih osoba upoznati nekog novog, s kojim bi za prvo vrijeme išla samo lijepa komunikacija. A to je onda, samo prvi korak na nečemu trajnom i dobrom.

VODENJAK

Većina vas u ovom znaku mogu očekivati manje probleme s majkom ili tetkom. Možda postoje nesuglasice koje neko vrijeme traju, a sve to nije prestrašno, samo treba malo mijenjati neke principe.

Poslovno, ako očekujete novine, one će doći preko novog poznanstva i to će u konačnici ispasti jako pozitivno po vas. Nemojte slušati tračeve nebitnih osoba, neka vam je na umu da je ova vrsta “zabave” dokonim osobama postala danas “pod normalno” i nikako se ne dajte isprovocirati.

Ne dajte da vas ti tračevi, malo udalje od vama neke drage osobe. Nije vrijedno misliti na te teme.

Vi koji ste u vezama ili braku, znajte da vam stoji u ovom mjesecu, jako dobro slaganje s partnerom. Slobodni – moguće poznanstvo, gdje ćete odmah osjetiti da se radi o nekoj velikoj povezanosti među vama. I da, radi se o srodnoj duši, ne varate se.

Malo si obratite pažnju na vid.

atma.hr – 52
RIBE

Neki u ovom znaku koji su u proteklih dva do tri mjeseca doživjeli emotivni prekid, probajte to i prihvatiti. Za sada ovdje nema povratka na staro, gledajte sebe, a to neka ostane u prošlosti jer nema smisla. Pokažite svoju zrelost i mudrost, ne dajte da vas jad potakne da radite neke scene, to nije u opisu vas pa vam tako nešto i ne treba.

Dosta je osoba oko vas, koje vam doslovno stavljaju “sol na ranu” pa se probajte maknuti od takvih, prije će vas ovo proći.

Poslovno vam ide dobro, čak su moguće i neke nove prilike. Najprije jad i tugu odagnajte od sebe, nema smisla tako živjeti, a onda možete stvoriti nešto novo i dobro, najprije poslovno, a onda i emotivno, da si dovedete život i po tom pitanju u red.

Vi ste osoba koja je veliki radoholičar, ali nemojte sebe toliko davati u posao.

Čuvajte kičmu.

Slavenka Polojac

slavenka8_