Foto: pexels.com

Kada osvijestite ovo, točno ćete znati na kojoj se poziciji osoba nalazi – u baš onakvoj u kakvoj ste vi bili prije nego što ste osvijestili o kakvoj se zabludi radi. Vaš će se odnos tada potpuno promijeniti.

atma.hr – 52
Kada nas nešto smeta u odnosu s nekom osobom tada najčešće mislimo kako je problem u toj osobi. Međutim, da bismo neugodnu situaciju popravili, potrebno je krenuti od sebe.

Znati da je sve ono što nas boli ili smeta, dio nas samih. To i jest razlog našeg osjećaja. Ne može nas u odnosu povrijediti nešto što nemamo. Početak razrješenja je postavljanje pitanja sebi samima: što je to u meni prisutno, a da mi ova osoba to pokazuje kroz naš odnos?

Meditirajte, pogledajte u sebe i vidjet ćete da se radi o nekom pogrešnom uvjerenju koje vam nanosi emocionalnu bol. Nešto što uzrokuje osjećaje manje vrijednosti, odbačenost, nedovoljnost, nemoć i slično. Kada osvijestite o čemu se radi, tada otpustite.

Radi se o pogrešnim stavovima, uvjerenjima, mislima. Mijenjajte svaki dan ponovno te stare negativne misli, novim pozitivnim mislima. Kada budete prihvaćali sebe i voljeli se unatoč svemu tada vas osoba s drugačijim stavom neće smetati.

banner za knjige stvorite novo ja

Naprosto ćete ju razumjeti i suosjećati. Točno ćete znati na kojoj se poziciji ta osoba nalazi, nalazi se u baš onakvoj u kakvoj ste vi bili prije nego što ste osvijestili o kakvoj se zabludi radi.

Kada ljude budete gledali božanskim očima, bezuvjetno, bez potrebe da vas prihvate, da se s vama slažu ili da nešto od njih očekujete, tada će se odnos automatski promijeniti. Sugovornik će vas čuti, čak će vašu energiju, vašu namjeru osjećati osoba s kojom niste u fizičkom kontaktu.

Sve će biti na višoj vibraciji, odnos će biti pun poštovanja i razumijevanja. Na taj način ćete ne htijući utjecati na druge jer će se oni prirodno otvarati prema vama. Pitati će vas za savjet i tražiti vaše mišljenje. Eto uvijek je sve obrnuto nego što smo navikli.

Anita Žugec, Wellness duha

Prethodna objavaHoroskop starih Slavena: Ljubičica dobiva sve što zamisli, Mimoza se žrtvuje za druge
Slijedeća objavaOblog od ricinusovog ulja liječi jetru i zglobove: Evo kako se primjenjuje!
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.