Foto: commons.wikimedia.org

Bikovi, u ovom periodu ćete biti na neki način na vrhu svojih mogućnosti što se tiče posla. Nekima čak moguće i poslovni korak naprijed, ovisi u kojoj ste poziciji na poslu. Nemojte zapostaviti emotivnog partnera radi previše obaveza. Škorpioni, za vas je ovo vrijeme promjena i koristite sve šanse kada se dogodi da ste na nekoj bitnoj prekretnici. Što god da se dogodi, a da vam govori vaša duša, nemojte se dvoumiti ići u nešto nepoznato. Bilo kakav trud vaš, koji ste dali u poslu proteklih mjeseci, sada će vam se napokon i isplatiti novčano.

atma.hr – 52
Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.).

Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Ovo je generalno otvaranje za horoskopske znakove prema Lenormand kartama. Takve vrste prognoza mogu, a i ne moraju rezonirati sa svima.

Ukoliko kod opisa događanja za vaš znak, nema tog nečeg što bi vas interesiralo, znači da se u to vrijeme neće ništa bitno događati u nekom određenom segmentu života. Vrijeme, ukoliko je navedeno, tumačim kao krajnju granicu da se nešto dogodi.

OVAN

Ovo je period u kojem ćete morati malo više voditi računa o sebi na zdravstvenom polju. Što se tiče posla nemojte baš pokazati uvijek da sve možete i hoćete, eto samo kako se ne biste u konačnici osjećali iskorišteno od kolega.

Nekima od vas će pažnja biti više okrenuta ka nečemu materijalnom, više nego poslu. No niti poslovno nećete zaostajati. Nemojte previše uzimati srcu, ako neke od vas razočara neka osoba o kojoj ste svakako imali lijepo mišljenje.

Na neki način, ovo će vam biti nešto kao prihvaćanje istine, shvatit ćete da ne treba cijelo srce dati nekim  ljudima. Kraj ovog mjeseca, nemojte dati da vam stres prevlada misli, i to baš u lijepim i romantičnim trenucima.

atma.hr – 52
BIK

U ovom periodu svakako pazite s kime to imate razgovore za koje ne biste željeli da odu dalje. Nisu vam sve osobe od povjerenja, samo vi trebate odgonetnuti o kome se radi. Isto tako, nisu sve osobe oko vas sretne radi nekog vašeg napretka.

Stoga, nemojte pričati o sretnim trenucima u svojoj kući van obitelji. Nemojte zapostaviti emotivnog partnera radi previše obaveza na poslu. Pazite da ne bude previše stresa oko vas, a da vi ne znate to na neki način odagnati od sebe.

U ovom periodu ćete biti na neki način na vrhu svojih mogućnosti što se tiče posla. Nekima čak moguće i poslovni korak naprijed, ovisi u kojoj ste poziciji na poslu.

BLIZANCI

U ovom periodu bi bilo jako dobro da pazite malo na način prehrane. Ne mislim samo na dijete, nego na to da vam moguće ne bi unutarnji organi trpjeli.

Što se tiče novca i posla, ovo vam je jako dobar mjesec. Bilo bi jako dobro da koristite svaku šansu koja vam se ukaže.

Slobodni u ovom mjesecu postoji mogućnost da upoznate nekog novoga, tko je malo “van svijeta”. Vi koji ste u trajnoj vezi ili braku, koristite ovo vrijeme da se posvetite emotivnom partneru. Nemojte da vam dan bude kratak što se tiče posla, a da nemate vremena za vama dragu osobu.

RAK

Vama će u ovom periodu malo posao trpjeti, iz razloga jer vam je ovo period kada ćete sve do sebe dati za dragu osobu i obitelj. Ako neki od vas imaju nesporazume s kolegama na poslu, sada je vrijeme da to riješite na jedan miran način.

Osjećat ćete se dosta opušteno, stoga se nemojte iznenaditi što ćete ljude u vašoj blizini, doslovno hraniti pozitivnom energijom. Sve planove do kraja ovog mjeseca, moći ćete na neki način provesti u djelo, jer vam je ovo vrijeme određeno da idete nekim novim putem, a da izgradite sebe.

Vi koji se u vezi koja je tek u začetku, sada je vrijeme da to ide na jednu višu razinu.

atma.hr – 52
LAV

Bit će dana kada ćete imati osjećaj da stojite u mjestu. Shvatite da je to samo dio iskušenja za vas, koje vam Univerzum sada šalje, ali je svakako prolazna faza.

Znajte da imate urođeni lavovski šarm i karizmu i koristite to u danima kada će vam izgledati da je sve stalo. Čak i u tim danima, imate šansu uz to u duši što nosite, da si barem malo popravite financije.

Koncentracija vam neće biti na ruku pa pazite da ne propustite neke stvari što se tiče posla. Ako se nekima od vas dogodi igra riječi sa starijom osobom iz obitelji, nastojte da to ne ode u svađu. Uza sve to ovog mjeseca, nemojte zapostaviti i dragu osobu.

DJEVICA

Ovo nije period kada ćete rješavati probleme, čak vam je ovo vrijeme dobro da se na neki način opustite. Nekima koji su slobodni stoji poznanstvo koje vam se neće možda svidjeti odmah na prvi dojam. Ali, ako si date šansu, može ovo ići lijepim putem.

Bit će dana kada neki od vas neće znati što bi sa sobom i energije koja neće biti iskorištena na pravi način. U pogledu posla, kako sam već spomenula, dosta naporno vrijeme, ali u narednim mjesecima pobrat ćete plodove svoga rada.

Nastojte pronaći neku sredinu, između posla kojeg će biti, a i emotivnog života.

VAGA

Ovo je mjesec kada će vaša energija i entuzijazam biti toliki da ćete se u nekim danima pitati, što se to s vama događa. Vi koji dobijete ponudu za novo radno mjesto, probajte ući bez straha u to nešto novo.

Barem napravite prvi korak u ovom mjesec, neće vam biti žao. Neće vam biti žao, čak i ako se odlučite izaći iz svakodnevice, nemojte da prevlada neodlučnost u vama.

Jako dobro bi bilo, da u danima kada osjećate da ste prenapeti, da se malo osamite. Kraj mjeseca vam je sav u smjeru ljubavi pa tada probajte malo posao staviti u drugi plan.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Za vas je ovo vrijeme promjena i koristite sve šanse kada se dogodi da ste na nekoj bitnoj prekretnici. Što god da se dogodi, a da vam govori vaša duša, nemojte se dvoumiti ići u nešto nepoznato. Bilo kakav trud vaš, koji ste dali u poslu proteklih mjeseci, sada će vam se napokon i isplatiti novčano.

Neke osobe koje su vam samo dobro glumili da su vam prijatelji, sada imate priliku s takvim napraviti distancu, a što prije tim bolje za vas.

Što se tiče zdravlja, pazite si trbuh i malo povedite računa gdje jedete. Također, pazite da pijete dovoljno vode.

STRIJELAC

U ovom mjesecu će biti dana kada vam sam Univerzum daje da si ugodite makar na koji način. I radite to, zasluženo je svakako.

U ljubavi vi koji imate partnera, moglo bi biti povremeno trzavica. Probajte da se to riješi razgovorom, ali da obje strane shvate ovo s razumijevanjem. Ako ovo napravite kako treba partner će biti jako romantičan prema vama.

Malo samo pazite da ne bude previše trošenja novca, a posebno nemojte trošiti na neke osobe koje to nisu zaslužile. Novac se čuva onda kada ga imate.

JARAC

U ovom periodu ćete se dobro osjećati, no nemojte davati vašu energiju ljudima koji vam niti ne trebaju u blizini. Vi koji ste slobodni, ovo je vrijeme u kojem je moguće poznanstvo i ta osoba bi vam mogla okupirati svu pažnju i to već od prvog susreta.

Znanja koja imate, dajte  sve od sebe da to iskoristite, a nikako nije dobro da to sve držite u sebi, a drugi da se hvale vašim radom, naravno u svoje ime.

Nemojte  da u nekim trenucima uđete u raspravu s konkurencijom na poslu, jer došlo je vrijeme da se danas svijet baš izokrenuo po tom pitanju.

atma.hr – 52
VODENJAK

Zdravlje nikako ne zanemariti, posebno vi koji imate i terapiju za određeni problem. Ako se dogodi u ovom periodu da dođete u manju novčanu krizu, znajte da će vam osobe koje su istinski prijatelji, prvi ponuditi pomoć.

Ujedno i vi ćete vidjeti kako se dogode te podjele, tko vam želi dobro, a tko je samo dobro glumio.

Ako imate neka planiranja, pazite kome to govorite, samo kako ne bi uspjeh koji vam je određen zbog tuđe negativne energije bio preko noći stopiran.

RIBE

Nemojte si dozvoliti da vam vam do kraja mjeseca bude sve u nekim sivim fazama. Na neki način probajte se pokrenuti i neće vam biti žao, a i svakako ćete se bolje osjećati.

Vi koji imate s emotivne strane neke stvari iz prošlosti, a da nisu riješene, pazite što i kako radite, jer velike su mogućnosti da ostavite to iza sebe. Moguće su neke  krizne situacije za vas osobno, čak i vi koji imate obitelj.

Slobodni, poznanstvo koje se dogodilo nedavno dobro preispitajte. Gledajte sebe.

Slavenka Polojac

slavenka8_