Foto: commons.wikimedia.org

Škorpioni, ako na poslovnom planu patite, sada je vrijeme da se malo pokrenete i potražite nešto bolje za sebe. Nemojte se previše razočarati u neke ljude, jer dosta je bilo da ikome dajete šanse unedogled. Ovo je mjesec kada se budi vaša energija pa okrenite to u nešto najbolje za sebe. Ribe, ovog mjeseca zbog Saturna možete primijetiti kod sebe oscilacije u ponašanju. To je stresno, ali će vam dati i neku vrstu osvještenja. Nemojte se predugo zadržavati na nekom mjestu gdje se ne osjećate sretno. Poslovni ili materijalni uspjeh vam stoji, jako dobro vrijeme. No na emotivnom polju, za sada je potrebno strpljenje.

atma.hr – 52
Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.). Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Ovo je generalno otvaranje za horoskopske znakove prema Lenormand kartama. Takve vrste prognoza, ne moraju rezonirati sa svima. Ako kod opisa događanja za vaš znak, nema to nešto navedeno što bi vas interesiralo, znači a se u to vrijeme neće ništa bitno događati, u nekom određenom segmentu života. Vrijeme ako će biti navedeno, tumačim kao krajnju granicu da se nešto dogodi.

OVAN

Ovo je mjesec kada vam ide nešto što ste vrlo dugo čekali, a svakako događaj koji se mora dogoditi i to na jako dobar način po vas. Kad se najmanje nadate ili pomislite da od toga nema ništa, eto ga. Sada ćete širiti poglede i idete dalje ka uspjehu.

Mogući susret na nekom putovanju ili malo dalje od vašeg mjesta boravka. Ako nešto niste smjeli iskazati, sada ćete doći do te točke da to više ne držite u sebi.

Energija vam je dosta nova u ovom mjesecu i vama koji nemate emotivnog partnera, ovo vrijeme nosi samo dobro. To je netko tko je vrlo inovativna osoba i vrlo pametno razmišlja.

Uglavnom, imajte na umu da bez obzira na retrogradni Merkur, sve što započnete u ovo vrijeme, povoljno je po vas. Baš rađanje nečega novog. Što započnete u ovom mjesecu, ide ka ozbiljnom ishodu. Situacije iz prošlosti izbacite iz svoje podsvijesti.

atma.hr – 52
BIK

U toku ovog mjeseca, slijedi nakupljanje pozitivne energije u vama. Neka događanja koja vas dosta dugo opterećuju, sada će se raščistiti. I u ovom mjesecu nećete se osjećati kao da vas nešto koči. Putovanje će vam dobro doći da malo razbistrite misli.

S osobom koja vam se sviđa krajem mjeseca ide promjena na bolje. Jednim dijelom ste se oslobodili, od negativnih energija i osoba pa nastojte i dalje tako. Pred vama je vrijeme kada se možete osjećati slobodno i s mirom u duši.

Vi koji imate emotivnog partnera, ta osoba još uvijek traži sebe. Možda je čudno, no tako je. Slobodnima poznanstvo i to moguće preko društvenih mreža.

Neki od vas kao da nisu još u duši spremni da uđu u nešto novo, morate se preispitati što želite i dobro pazite pred kime pričate neka događanja o vašem životu, neka to ostane za odabrane osobe, nemojte sve pričati svima.

BLIZANCI

U ovom mjesecu većini pripadnika ovog znaka vidi se sreća. Nećete morati razmišljati što dalje, ali na duži period. No ja vas molim, da budete svakako oprezni na dvoličnost ljudi. Oni od vas koji se na neki način educiraju – dajte cijelog sebe u to jer slijedi vam uspjeh.

Pazite se osoba da vam se idu svetiti, to je netko iz vaše prošlosti. Tu budite mudri. Tajne vaše čuvajte za sebe.

Moguće novo poznanstvo, s osobom s kojom se morate sresti karmički. Tu će se dogoditi i otkrivanja nečeg tajnog, a odnosi se na osobu, koja će pokazati da vam ne misli dobro. Pazite što pred kime pričate.

atma.hr – 52
RAK

U ovom mjesecu znajte da će se dogoditi da progledate u smislu povjerenja, da shvatite i uvjerite se da ste nekim krivim osobama davali prijateljstvo. Vi imate čistu i nevinu dušu i ne dajte da vam itko crpi energiju.

Energija koja ide uz vas u ovom mjesecu je duhovne prirode, okrenite se malo ka tome, da biste se uzdigli u lošim danima. Postoji osoba koja će malo pokazati da je nespremna na neke vrste suradnje pa se nemojte ni vi tu davati, radije se okrenite sebi.

Novi početak se vidi da vam ide, ovaj vam je mjesec dobar za to. Ali svakako ne dajte da vas diraju u srce postupci određene osobe. Neka ta osoba sama radi na sebi, a dalje se svakako možete nadopunjavati.

Jaka povezanost, na intelektualnoj razini s tom osobom, no ipak držite se za početak malo rezervirano. Pa neka djela pričaju umjesto te osobe. Ako ste imali neka razočarenja u osobe koje su vaši bližnji, sada ćete dobiti ponudu za novi početak. Na vama je hoćete li pristati.

LAV

Energija ovog mjeseca je za većinu pripadnika ovog znaka dosta brza i kao neko upozorenje da malo usporite tempo. Moguće će vam se i pojaviti neke osobe iz ranijih dana, ne mora to biti samo emotivni partneri, nego se odnosi i na posao. Postoji osoba u Vašoj blizini koja je jako okrenuta ka vama i uz vas je moguće da se sredi iznutra, tj. da izgradi sebe da bi bila bolja osoba.

Komunikacija vam je jako bitna i sada s kim god da pričate, recite što vam je na srcu, to će vam samo donijeti dobro. Ako radite na nekom novom projektu, znajte da vam ide uspjeh, Ne mora to biti odmah, ali znajte da ne trošite vrijeme bez veze.

Oni koji planiraju trudnoću, sada vam je dobro vrijeme za to. A osoba koja je povezana s vama emotivno ima dosta briga i malo bi se trebala distancirati od osoba kojima je uvijek bila tu.

Ne obazirite se previše na uznemirenost vašeg partnera, neka radi na sebi, vi se ne opterećujte previše time. Vi malo radite na sebi i na duhovnoj razini, bit će vam lakše preživjeti ovaj mjesec, koji je da opet napomenem, vama jako ubrzan.

Za slobodne, mogućnost poznanstva preko neke treće osobe i u početku dosta razgovora ili dopisivanja. Svakako stabilnost stoji. Ako u poslu prolazite kroz jako stresan period, do 15.9. probajte se strpjeti, jer to će proći. Iz tog svega ide vam izlaz, ali i uspjeh po vas siguran.

atma.hr – 52
DJEVICA

Velika većina pripadnika ovog znaka će u ovom mjesecu sjati na poseban način. Neke istine koje duže već čekate, sada će se doslovno otvoriti prema vama. A to će vam dati neopisivo zadovoljstvo.

Vi koji se bavite nekom vrstom kreativnog rada, cijelog mjeseca je dobro vrijeme da radite koliko god možete na tome. Univerzum je na vašoj strani pa samo naprijed.

U ovom mjesecu, nemojte si previše si davati oduška u nekim zadovoljstvima, kako se ne biste osjećali loše kasnije. Jako vam je dobar period, te ga svakako iskoristite za bolje stvari.

Osoba s kojom se znate duži period pokazat će neke interese koji nisu samo bazirani na prijateljstvu. Ovo je dosta tajanstvena osoba pa ako odlučite ići na korak više u tom odnosu, budite iskreni, o kome god da se radi.

U vama je snaga koja će vas voditi ka napretku, tog se držite. Uz to sve se vidi vaša snaga i hrabrost, ovaj mjesec vam je zaista poseban po ovome. Uz dobru komunikaciju, krajem mjeseca će se većina vas osjećati kao pobjednici u bilo kojem smislu.

VAGA

Većina vas u ovom znaku dobit će šansu da imate kontrolu nad nekim stvarima nad kojima prije niste mogli. Što se tiče novca, tu se vidi prilika da ćete se osjećati bolje nego u ranijim mjesecima. Pojavit će se i osoba koja će vam upotpuniti to sve, jer nije sve samo u novcu.

Očekujte nenadanu komunikaciju s osobom koja će vam uljepšati dane, romantika će biti na vrhuncu, ovo se odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka.

Vi koji ste malo izgubili vjeru u sebe, probajte raditi na tome da to popravite. I nemojte, biti previše samokritični. Nemojte uzimati srcu kojekakve vijesti koje čujete.

Vi ste dobre duše i nije vam potrebno da trpite verbalno nasilje, od osoba koje nisu dostojne da koriste zrak iste prostorije u kojoj se nalazite. Jasno da je ovo malo surovo rečeno, ali nemam druge poredbe. Pred takvim osobama, jako pazite kako i što pričate, radije se maknite i ignorirajte.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Ovaj mjesec vam daje energiju koja će vas voditi ka tome da stavite veliku točku na neke patnje koje dugo već trpite u sebi. Dosta stvari oko vas će se mijenjati i to na bolje, samo morate ih znati na pravi način okrenuti u svoju vlastitu korist.

S vama je povezano dosta osoba koje nemaju iste manire kao vi, a i među vama je dosta barijera koje se neće srediti kako biste bili kompatibilni ma kako dugo vremena si vi dali, neće se to dogoditi. Ne treba vam to, vi sami po sebi ste moćni kao osoba i nije vam potrebno biti podređen ikome. Samo se vodite time, da zaslužujete najbolje jer tako i jest.

Ne treba vam netko tko ne shvaća bit života ozbiljno, a posebno obratite pažnju na to koliko je ta osoba okrenuta zabavama i porocima.

Ako neki od vas i u vezi posla trpe nešto, sada je vrijeme da se malo pokrenete i potražite nešto bolje za sebe. Nemojte se previše razočarati u neke ljude, jer dosta je bilo da ikome dajete šanse unedogled. Ovo je mjesec kada se budi vaša energija pa okrenite to u nešto najbolje za sebe.

STRIJELAC

Ovo je mjesec kada se slobodnim Strijelcima pruža šansa za neki mogući novi emotivni odnos. Nemojte se voditi nekim okovima i ograničenjima, jer sada je vrijeme da idete naprijed. Postoji osoba koja će pokazati svoje emocije, ali i namjere i znajte da se radi o nekom tko je iskren.

Raspoloženje te osobe će biti na vrhuncu, samo da vas pridobije. Nemojte blokade raditi sami sebi. Bila bi šteta da ne date šansu toj osobi, a i na kraju zašto i vi ne biste bili sretni?

Ako ste opterećeni nekim greškama iz prošlosti, otpustite to i radije gledajte u budućnost. Imate potpuno pravo na to. Jasno da je velika odluka pred vama, ali vi imate intuiciju samo nemojte raditi zid oko sebe.

Ako ćete imati prilika, izađite na javna mjesta, slijede jako lijepi trenuci. I tada, nemojte previše analizirati stvari. Osobe iz prošlosti, ako se nekome od vas pojave, razmislite koliko je dobro davati nekom šansu po tko zna koji put.

atma.hr – 52
JARAC

Ovo je mjesec koji vam nosi dosta dokazivanja, prije svega samom sebi. U ovom periodu život će vam pokazati da imate dobre osobe oko sebe. Nećete mirovati u ovom mjesecu, a neće vam manjkati niti inspiracije, a sve u cilju kako biste stvorili nešto za sebe.

Te nove ideje mogu vas dovesti do novog početka. Nećete se plašiti niti rizika, što je i svojstveno vašem znaku, no i treba tako jer nakon svega vam stoji uspjeh.

Vama kojima u život uđe moguće nova osoba, dobro pazite i otvorite oči, jer nećete po svemu biti na istoj valnoj dužini. Vaša energija je dominantna, stoga, zapitajte se jeste li spremni biti ikome biti podređeni?

VODENJAK

U ovom periodu privući ćete ljude baš onakve kako se vi budete ponašali. Vi ste društvena osoba pa sada malo otvorite oči i unutar sebe se preispitajte. A posebno se to odnosi na vašu dušu, tko je vrijedan da svoju energiju trošite eto tako? Oko vas su osobe koje imaju dosta neiskrene namjere, a prikazuju se kao prijatelji, no sve su samo to ne. Ne trebaju vam osobe oko vas koje površno gledaju na život.

Od problema nekih nema potrebe da se sakrivate i to sa strahom. Ovo je vrijeme kada trebate sami sebi nešto priznati. Dosta vremena niste vodili računa o tome da sebe stavite na prvo mjesto, e sada vam to sve dolazi na naplatu.

Vodite računa o sebi, ne samo tjelesno nego i mentalno. Ako se ovako budete odnosili sami prema sebi, znajte da će to i brzo proći. Vama koji ste u vezi ili braku, partner može ubrzati izlazak iz izazovne faze.

Nekim od vas moguć je povratak osobe iz prošlosti, čak malo i na napadan način. Ne dajte se isprovocirati. A vaši unutarnji problem vi možete riješiti sami, a ne dati ovakvima da vam crpe vašu energiju. Kad se nađete u začaranom krugu, nema potrebe se vrtjeti u krug s takvim osobama, nego izaći iz toga.

atma.hr – 52
RIBE

Nekima u ovom znaku vidi se da slijede dosta bitna događanja. Ipak, nemojte biti ničija žrtva i živjeti od danas  do sutra. Osobe koje su povezane s vama, svi oni imaju svoje živote, a gdje ste vi u konačnici?

Što se tiče ljubavi, malo radite na tome da imate svoj stav, a neke principe od ranije sada malo korigirajte. Ne kažem mijenjati iz korijena, nego mudro korigirati. Tako možete doći do cilja.

Ovog mjeseca zbog Saturna možete primijetiti kod sebe oscilacije u ponašanju. To je stresno, ali će vam dati i neku vrstu osvještenja. Nemojte se predugo zadržavati na nekom mjestu gdje se ne osjećate sretno.

Vi ste spremni da riješite neku vašu situaciju, koja vas već dugo muči. Riješite to onda otvorenim razgovorom, a ne sami u sebi gutati neke stvari to vas neće dovesti nikuda. Samo ćete sebe opteretiti. Poslovni ili materijalni uspjeh vam stoji, jako dobro vrijeme. No na emotivnom polju, za sada je potrebno strpljenje.

Slavenka Polojac

slavenka8_