FOCUSin LOGO

U svijetlu globalnih promjena te pojačane indvidualizacije društva postalo je razvidno da postojeći obrazovni sistemi nisu učinkoviti ni efikasni. Potrebna je nadogradnja formalnog obrazovanja kroz neformalno i samoobrazovanje radi stjecanja traženih kompetencija i vještina za ostvarenje blagostanja kako u privatnom tako i u poslovnom i profesionalnom životu pojedinca. Odgovornost je naprosto u rukama svakog pojedinca. I dok se formalno školsko obrazovanje fokusira na opća  i teoretska znanja, životni izazovi i svakodnevnica traži mnogo više. Traži prije svega više EQ, više kompetencija i vještina koje će pojedinac znati koristiti; snalažljivosti, zdrave i učinkovite komunikacijske vještine, a prije svega traži emocionalnu pismenost u smislu poznavanja te zdrave komunikacije sa sobom i drugima.

Roditelji se nažalost krivo oslanjaju na obrazovni sustav u kontekstu školovanja iako su itekako svjesni deficita sustava iI institucija. Umjesto da iščekujući da se čitav obrazovni sustav resetira – dok je naše vrijeme jedan od naših najvažnijih resursa, zapitajte se što vi kao roditelji ili vi kao mladi ljudi koji ste u potrazi za sobom možete učiniti za vašu djecu ili sami za sebe!

Zato vas pozivamo vas da nam udruženim snagama povjerite svoju djecu kao i svim mladim osobama koje žele više od prosječnog života i životarenja,  kako bismo vas i vašu djecu motivirali, inspirirali te pružili sva potrebna znanja, kompetencije i vještine u cilju ostvarenja sretnog i uspješnog života na koji svi imamo pravo. Ključ uspjeha krije se u nama.

Glavne teme edukacije raspoređeni su u 4 modula:

 1. Emocionalna pismenost:
 • Uspjeh uškoli, fakultetu i na poslu
 • Učenje, vještine i kompetencije
 • Ključ uspjeha: Odgovornost – kako naučiti da preuzmete odgovornost i postanete svoj vlastiti režiser
 1. Energy detox
 • Oslobađanje od ”kočničara” vašeg napretka, podsvjesnih obrazaca koji se manifestiraju u životu kao slabosti, nedostaci, mane, loše navike
 • Sustav vrijednosti po neurologičkim razinama
 1. Kako da znam što želim?

 Od otkrivanja svrhe  života do kritičkog razmišljanja

 1. Zdravlje
 • Sastojci za zdrav i uravnotežem stil života prema hoističkom pristupu i njegova primjena
 • Kako se nositi sa stresom?
 • Zdrav život i stil života – borba sa emocionalnim ovisnostima; kako izaći iz apatije i stanja inercije; zdrava prehrane i kako se rješiti loših navika koji utječu na psihofizičko i mentalno zdravlje?

Očekivani rezultati programa:

Naučiti i izgraditi različite vještine i kompetencije, dobre navike, poboljšati karakter osobe kako bismo osposobili polaznike da budu kvalitetnije i bolje osobe – ne samo bolje osobe kao učenici,studenti ili mladi zaposlenici, nego da se prije svega znaju uhvatiti ukoštac sa svim životnim izazovima i osjećati se sretnima i ispunjenim.

Metodologija

Sadržaj programa, praktičnog rada i vježbi, utemeljem na interdisciplinarnom pristupu, humanističkoj i pozitivnoj psihologiji, konvencionalnoj i integrativnoj medicini kroz holistički pristup klijentovom usvajanju znanja, vještina i kompetencija, jer je fokus na učenju i praktičnom radu kroz vježbe, a manje na poučavanju.

 • Interdisciplinarni pristup
 • Iskustvena nastava
 • Dijalog, debate, rasprave
 • Brainstorming
 • Coaching
 • Simulacija stvarnih životnih situacija
 • Neurolingvistika

Organizacija

Program je osmišljen u 4 modula tako da svaki polaznik program polazi dvaput na mjesec – prvi i zadnji vikend u mjesecu od 17.00 – 20.00 sati i subota od 10.00-17.00 sati u prostorijama našeg edukativnog centra FocusIN u centru Trešnjevke.

Program radimo i individualno ”jedan-na-jedan”  sa svakim polaznikom prema dogovoru i interesu. O njima se možete više informirati na našoj web stranici pod ”Tinejdžeri i studenti”  – Student projekt.

Počinjemo u petak, 2 listopada 2020.

Iste radionice organiziramo i na engleskom jeziku za strane državljane s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Počinjemo u petak, 2 listopada 2020. uživo poštujući sve propisane epidemiološke mjere.
Max. broj sudionika je 10 osoba po radionici.
Moguće je i uključenje online preko skypea.

Cijena

Cijena paketa 4 modula iznosi 1,500 kn po osobi.

Kontaktirajte nas i pribilježite vaš termin već danas na
e-mail: [email protected]
Tel.: +385 99  7815790
https://focusin-holisticlifestyle.com
Adresa: Vjekoslava Kljajića 2, Trešnjevka kraj hotela Panorama