Dragi prijatelji,
Željeli bismo Vas obavijestiti o našem novom projektu – nacionalnom gastro natjecanju „Amorova žlica“ – za društvo jednakosti.

Radi se o natjecanju za osobe s invaliditetom u dobi iznad 17 godina koje će se održati u periodu Rujan – Prosinac 2021. i obuhvatiti 7 gradova & 21 županiju Republike Hrvatske. (Gradovi: Sisak, Vinkovci, Novi Marof, Pula, Šibenik, Split i Zagreb)

Više informacija: https://www.unuo.hr/unuo-u-medijima/amorova-zlica/

VIDEO – CRO & ENG verzijahttps://we.tl/t-iuiKKn98fY

Amorova zlica roll upSmatramo da je ovaj nacionalni projekt važan jer izravno pomaže na mobilizaciji osoba sa invaliditetom, te približava javnosti njihove mogućnosti. Projektom se predviđa stjecanje i usavršavanje praktičnih znanja te upoznavanje osoba sa invaliditetom s očekivanim ponašanjima, postupcima te načinima rada u turističko- ugostiteljskom okruženju. Udruga UNUO osnovana je 2009. Cilj udruge je educirati ciljne skupine te izjednačiti njihove mogućnosti u zajednici, a posebice na tržištu rada. Naša misija je senzibilizirati javnost na probleme ciljanih skupina, u svrhu podizanja kvalitete njihovog rada te njihovog lakšeg uključivanja u tijekove društvene zajednice.

Zamolili bismo Vas da proslijedite informaciju o projektu ukoliko poznate osobe sa invaliditetom ili krug ljudi koji je povezan sa takvim osobama kako bi informacija došla na pravu adresu i kako bi se zainteresirane osobe mogle uključiti u projekt.

Za organizaciju i realizaciju određenih dijelova projekta pomogle bi nam donacije, ukoliko je netko voljan sudjelovati u projektu kao privatna osoba / poduzeće molimo da nam se javite za daljnju komunikaciju.

Hvala za praćenje & podršku!
S poštovanjem,
Udruga UNUO – Centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom

amorova zlica ekipa