Jeste li znali da se visak osim za detekciju problema može koristiti i za energetske tretmane? O toj temi piše Sasho Martinovski.

Moćni visak koristi dio inteligencije energije prane i višeg Ja te se duboko usmjerava na fizičku i emotivnu razinu kako bi otklonio problem. Često njegov put zna biti nelogičan dok se energetski kreće po tijelu (ili po anatomskom atlasu uz sliku osobe kao psihometrijski predmet za rad na daljinu), no on traži uzrok duboko u korijenu problema, a ne “po granama”.

Imao sam jedno iskustvo gdje je visak kod jednog klijenta krenuo raditi na samoj DNK. Nije tamo radio neku promjenu već je izvukao informaciju kako da mu se pomogne.

Zanimljivo je to što sam tada znao da je visak na tom području jer često dok radim takve tretmane dolaze mi slike kao na filmskoj traci u glavi i dopušta mi se da vidim što se točno zbiva. Još zanimljivije je što smo u tom trenutku klijent i ja sinkronizirani pa i klijent ima osjećaj što to visak točno radi na njemu.

Reakcija nakon tretmana s viskom može biti pospanost ili snažan protok energije, a ne mora biti ništa od toga. Preporučujem ovakve energetske tretmane s viskom jer su vrlo učinkoviti, a mogu se lako kombinirati s drugim energetskim tehnikama (Reiki, Ete).

U sljedećem videu Boris Pecigoš demonstrira kako visak detektira energetsko pražnjenje (čišćenje), a na takav način se koristi i u tretmanima:

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)