Doći će dan kada će biti bolje, iako je zapravo već i sada sve ok, samo možda ne vidiš to.
Sva radost i ljubav se nalaze u tebi, sva tvoja sreća isto tako.

Kako je u tebi, tako je i oko tebe-kako na nebu tako i na zemlji.
Ti si nebo to, a sve oko tebe je zemlja. Tako lijepo nam je ukazao i Isus Krist.
Mi smo se malo pogubili u prijevodu samo.

atma.hr – 52
Živi u sadašnjem trenutku, pusti brige buduće i prošle.
Njih nema jer ne postoji ništa doli sada.
Postoji samo ta vezanost tvoja.
Presijeci tu nit i uživaj u trenutku svakom jer ne znaš koji će posljednji biti.

Ti si važan. Zaista jesi. Zaslužuješ ljubav.
Praštaj puno, voli još više jer od ljubavi ljepšeg nema.
Voli sebe prvo. Čak i ako ne znaš kako, ti to možeš naučiti.

U tebi je sve, zato prihvati sebe i oprosti si
jer zaista „Kako na nebu, tako i na zemlji“

Marina Knüsel,
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaPočinju upisi u novu sezonu Tečaja duhovnosti!
Slijedeća objavaOsnovni shiatsu tečaj u Splitu
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.

2 KOMENTARA

  1. Lijepi pozdrav Saša i hvala što ste podijelili svoje iskustvo. Ne bih znala što je IN ili bilo IN, nikada baš nisam pratila trendove. Internet je pun svega i svačega, istina. Razumijem i složila bih se sa Vama, bez rada ili ti prakse, ne ide. U nama je sve. Zato naslov i je Isusov citat “Kako na nebu, tako i na zemlji”, što je zapravo i bit svega. Komentare na Atmi rijetko vidim tako da, ako imate još što za reći pošaljite mi slobodno poruku. Ovo sam vidjela kad sam dijelila današnji tekst. Lp još jednom.

  2. Kad sam još poodavno pročitao i pričao o tome sa društvom o onoj:”Promjeni sebe-poromjenio si svijet “! Ja sam kao i moje odabrano društvance to donekle na intelektualnom nivou prihvatio ali nekako zamagljeno. Znate ono svako sve zna o tome i na nivou priče mi se ispucamo i niko ništa ne praktikuje. Dok sam ja nikom ništa ne govoreći sa čvrstom namjerom odlučio da to prvo iz literature sažvaćem a onda praksa. Prvo Vipasana meditacija – niti šta za dodati niti šta za oduzeti. Praktikovati, a priča je ok ali stajati na skakaonici čitav život i pričati kako ćeš skočiti a svaki put se vratiš stepenicama na tlo je jalovo gubljenje energije ali je bilo In o tome biti teoretski potkovan i privlačiti ženski dio društva tom pričom. Pa ima toga i sad podosta. Čak te grupe niču ko korona virus i stalno se ta priča raspreda ko moja pok. baka stari džemper da od upotrebljene vune isplate nov džemper od stare vune. To je objektivna tehnika sa subjektivnim nijansama tvoje verzije popravljanja svijeta. I kad sam počeo SA praksom, gle čuda već poslije dva mjeseca redovne prakse RADI. Patanđali je to doveo na nivo nauke prije nekih 2200godina.Fizika je to i to fizika recimo ezoterije. Pozdrav.