U svibnju vas očekuje još jedan online seminar koji djeluje na buđenje potencijala ljudskih bića. Ovaj seminar je posvećen snovima, koje se u Damanhuru smatra jednim od unutarnjih osjetila.

Prema damanhurskoj filozofiji osim 5 vanjskih osjetila (vid, sluh, njuh, dodir i okus), postoji i mnogo unutarnjih osjetila koja smo zaboravili koristiti. Neka od osjetila su: osjetilo božanskog, osjetilo memorije, razmjene… Funkcija unutarnjih osjetila je primanje signala, ali ne izvana (to je zadatak vanjskih osjetila) već iz naše unutrašnjosti.
Ona nam pružaju mogućnost da izrazimo naše “božanske” potencijale u materiji.

Osjetilo Sna jedno je od Unutarnjih Osjetila koje pripada našem božanskom podrijetlu, stoga je i jedno od naših najvažnijih uspavanih sposobnosti. Moguće je naučiti svjesno koristiti ovaj dragocjeni potencijal koji nam omogućuje sudjelovanje u drugačijim stvarnostima od one u kojoj nam se obično čini da živimo. Istraživanje svijeta sna odvija se na magičan način, bez ulaženja u psihoanalitičko čitanje. Na seminaru prvog stupnja uči se tumačiti svoje snove kako bi izvukle korisne pouke za život u budnom stanju, prema izvornom interpretativnom modalitetu damanhurske škole misli. Već se na ovoj razini daju tehničke osnove i vježbe za učenje lucidnog sanjanja, tumačeći i aktivno vodeći snove, s naknadnim produbljivanjem na drugom stupnju.

DODATNE INFORMACIJE
Online seminar: Putevi sna 1. stupanj. Prijave primamo do 01.05. | Damanhur Hrvatska

TERMINI
* 4 online susreta uživo /4 tjedana
UTORKOM 18:30 – 20:30 h
PRVI SUSRET – 03.05.2022.
ZAVRŠNI SUSRET – 24.05.2022.

• sudjelujete putem Zoom platforme (link se šalje prijavljenima)
• susreti se snimaju i ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati možete pogledati snimku koja je dostupna do sljedećeg susreta.
• prijevod je osiguran

PRIJAVE I PLAĆANJE
Cijena seminara– 890 kn / 120 eur
Uplate iz inozemstva moguće su putem Pay Pal-a.
Podaci za uplatu na kunski/devizni račun:
Damanhur Hrvatska, Brešćenskoga 4, Zagreb
SWIFT: ESBCHR22 (potreban samo za uplate iz inozemstva)
IBAN: HR2024020061100411609
Svrha: snovi 1

Prijave su obavezne. Kontaktirajte nas: [email protected] ili 00385 95 9016 883

INFORMACIJE O DRUGIM SEMINARIMA NA MYSTERY SCHOOL:
Damanhur Mystery School (Škola Misterija) u trajanju 4 godine | Damanhur Hrvatska

INFORMACIJE O ORGANIZATORU
Damanhur Hrvatska Centar Talej djeluje u Zagrebu više od 15 godina i nudi iskustvo i inspiraciju Damanhura ljudima na našim prostorima. Velikim srcem i zalaganjem naših članova i prijatelja Damanhura preveli smo i izdali desetak knjiga koje koje govore o putovanju ljudske duše, odnosu i zakonima u materijalnom i nematerijalnom svijetu, sinkronim linijama, odrastanju i sazrijevanju vizionara koji je nadahnuo stvaranje Damanhura. Organiziramo predavanja i seminare s fokusom na osobni i grupni rast kako bismo podržali evoluciju čovjeka i planete, kao i razne terapije poput pranoterapije i Stiloselfa. Također predstavljamo glazbu biljaka i Selfike o čemu možete više saznati na našoj stranici: Damanhur Hrvatska

Damanhur: Home – Damanhur Spiritual Federation