Besplatno uvodno predavanje na Zoomu, 9. svibnja 2022. u 20h

Po prvi puta u Hrvatskoj, ovo proljeće kreće 7-mjesečna škola majanske svete geometrije, svjetlosnog jezika i majanskih tehnika energetskog iscjeljivanja.

Drevne Maje bili su vrlo napredna civilizacija, te su kroz svoju povezanost s Izvorom stvorili opsežna znanja iscjeljivanja, te rada sa svjetlošću i svetom geometrijom. Ova znanja prenosila su se u školama misterija tijekom tisuća godina s generacije na generaciju.

Izvorno potječu iz Meksika, te su se od tamo proširila na Ameriku, Europu i druge dijelove svijeta, a prenosila su se neprekinutom linijom šamana i meksičkih iscjelitelja, tzv. curanderosa.

Za sve entuzijaste rada na sebi i onih koji žele nove, drugačije energetske tehnike iscjeljivanja, pridružite mi se na besplatnom uvodnom predavanju i saznajte više.

Škola majanske svete geometrije i svjetlosnog jezika počinje 16. svibnja i održava se ponedjeljcima, dva puta mjesečno (uz ljetnu stanku). U 7-mjesečnom ciklusu, svaki mjesec uče se druge tehnike rada na sebi i energetskog i duhovnog širenja.

Ove tehnike vrlo su moćne, a istovremeno vrlo jednostavne, te nije potrebno nikakvo predznanje.
Na svim radionicama dobivate energetske inicijacije koje vam omogućavaju uspješan rad s ovim metodama s kojima možete dalje iscjeljivati sebe, svoje bližnje ili ih koristiti u radu s klijentima.

Prijavite se za uvodno predavanje preko donje prijavnice ili na mail: [email protected]

Školu vodi certificirana učiteljica majanskih tehnika, Katarina Supičić, više na www.multidimenzija.com


Prijavnica za predavanje: Sveto učenje drevnih Maja

prijavi se plava