Tempo života 21. stoljeća tjera nas da trebamo više, radimo više, imamo više i u jednom trenutku shvatimo da se nalazimo u začaranom krugu i to obično tek onda kada količina umora dosegne kritičnu razinu, od stresa prestanemo spavati ili jesti, iz tjedna u tjedan na licu uočavamo sve više bora, a svoje tijelo bismo najradije poklonili nekome i zamijenili ga mlađim, vitkijim i zdravijim.

Ovakav stil života crpi nas iznutra i izvana i vrijeme je da nešto promijenimo! Kako? Postoji čitav niz tehnika koje nas mogu pomladiti i učiniti da izgledamo i osjećamo se bolje, a neke od njih ćemo primijeniti i naučiti 05.03.2022. na Rejuvenate yourself radionici.

Ono što nas na radionici očekuje je:
• Facial yoga kojom ćemo lice osloboditi napetosti. Ojačati i tonirati mišiće lica kako bismo proširili oči, podigli obraze i učvrstili liniju čeljusti. Povećali cirkulaciju i dotok krvi u kožu lica čime će koža postati sjajna a fine linije i bore zaglađenije.
• Tehnike disanja kojima ćemo svoje tijelo napuniti kisikom, u njemu smanjiti razinu stresa, regulirati emocije, poboljšati pamćenje i koncentraciju te ojačati pluća.
• Pročišćavajuće akcije kojima ćemo ozdraviti naše tijelo i napuniti ga energijom.
• Laganu asana praksu kojom ćemo pomladiti svoje tijelo kroz specifične položaje kao što je primjerice svijeća koja stimulira rad štitnjače (štitnjača kontrolira metabolizam i uglavnom je odgovorna za regulaciju tjelesne težine te mladolik izgled), happy child pose koja potiče rad bubrega i revitalizira tijelo, položaj ribe koji ublažava bolove u leđima te menstrualne
tegobe, te mnoge druge.
• Body tapping kojim ćemo stimulirati središnji živčani sustav da otpusti u tijelo korisne kemijske spojeve, te
• Meditaciju kojom ćemo okrenuti proces starenja i pomladiti svoj duh i tijelo.

Kome je namijenjena radionica?
Svima koji žele izgledati i osjećati se dobro neovisno o dobi, znanju ili fizičkim sposobnostima.

O predavačici:
Petra Barišić doktorica je znanosti i docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ujedno je i majka troje predivne djece i bhaktina koja je u jogi pronašla put za sretniji i ispunjeniji život. Prolazeći kroz čitav niz teških životnih situacija (alkoholizam u obitelji, bolesti, razvod…) shvatila je da istinska mladost i ljepota ne dolaze izvana već od one Božanske iskre koja tinja u svima nama, a koju je rasplamsala radom na sebi i primjenom raznih tehnika, od meditacija i asana prakse, preko, učenja, znanosti, psihologije, i onog najvažnijeg, povezanosti sa svojim višim Ja koje je uvijek mlado, sretno, veselo i buno blaženstva.

Datum održavanja: 05.03.2022. do 09:00-14:00 h
Mjesto održavanja: DharmaWay yoga centar, Ul. Grada Mainza 24, 10000 Zagreb
Cijena radionice je 600,00 kn. Kako bi osigurali svoje mjesto potrebno je prethodno uplatiti kotizaciju
na račun: HR642360000110296624, obrt Krsna, vl. Petra Barišić

Prijaviti se možete na mail: [email protected]