Novogodišnje odluke out!
RISE AND SHINE challenge in!
Istinski potencijal za transformaciju leži u onome što radimo iz dana u dan.

Želiš li prestati odgađati i napraviti istinski pozitivni preokret za svoje psihofizičko zdravlje i produktivnost?
Radikalno transformirati svoj život nabolje ‘u pidžamici’, prije početka radnog dana i u udobnosti svog doma?
Želiš li otvoriti dovoljno vremena u danu za sve ono što želiš ostvariti?

Možda nisi baš jutarnji tip kao ni ja, no jasno ti je kako je bitno započinjati svoja jutra ranije i kvalitetnije, tu kvalitetu unositi u dan i tako dan za danom stvarati nove navike koje će ti omogućiti da ostvariš svoje potencijale?
Ili možda jesi jutarnji tip, no do sada je bilo: počet ću REDOVITO meditirati (vježbati, zdravo se hraniti, pjevati, plesati, opuštati se…) pobrinut ću se za sebe, ali… uvijek od sutra?

Ili je u pitanju ono vječno: “Nemam vremena!”?

Razmisli i ako se osjećaš pozvano pridruži mi se na RISE AND SHINE challenge-u ili u prijevodu:
poručujem Svemiru dosta mi je odgađanja svega što je za mene dobro i bitno! Situacija nikad neće biti idealna – prelazimo s riječi na djela zajedno.
Zajedno smo jači!

Zajedno je lakše početi.

Tijekom programa od 28.11.2022 pa do 5.1.2023. u 24 susreta od PONEDJELJKA DO ČETVRTKA 6:30 – 7:30 ujutro budit ćemo se zajedno, doslovno i metaforički.
Da, pijama party!

Nakon buđenja kojeg olakšavaju upute (dobit ćeš sve materijale za challenge pravovremeno) krećemo u sat vremena laganih energetskih vježbi (QIGONG), vježbi disanja (bezvučnih i zvučnih) i meditaciju. Uranjanje u slatku, iscjeljujuću tišinu.

Obnovljen njome, podrškom grupe, voditeljice (uz dva osobna coaching susret s njom tijekom programa, na početku i negdje u sredini) i osobne prakse, u istinski drugačijem psihofizičkom stanju ulaziš u dan. I tako svaki dan od ponedjeljka do četvrtka. Od petka do nedjelje odmaramo i(li) prakticiramo razne aspekte programa samostalno, baš kao što i ostatak programa odrađuješ samostalno u vrijeme koje ti najbolje odgovara.

Razmisli, želiš li
– promijeniti svoj život nabolje
– osjećati se zadovoljnije
– kreirati snažan imunitet
– zdravlje
– unutarnji mir
– prosperitet
– suočiti se na najbolji mogući način i u dobrom društvu s nemalim izazovima koje nam donosi 2023. godina?

Zato
RISE AND SHINE challenge, da sve ne ostane samo na dobrim namjerama i novogodišnjim odlukama koje će ponovno okopnjeti nakon samo nekoliko dana ili tjedana pod teretom svakodnevnice kao snijeg na proljetnom suncu. I to kakvim teretom… danas više nego ikad sigurnost, oslonac, mir i inspiraciju valja nam potražiti i pronaći u sebi. To je ono čime ćemo se pozabaviti na ovom izazovu.

Zato s riječi na djela. I to ne bilo kakva. Idemo u najuzbudljiviju avanturu svih vremena – onu unutarnjeg poniranja, istraživanja vlastitih potencijala i otklanjanja prepreka za njihovo ostvarivanje ne samo putem racionalnog znanja ili instant ‘new-age’ tehnika kratkog daha, nego direktnim uvidom i iskustveno mnogostruko provjerenim praksama koje daju mnogo trajnije i sveobuhvatnije rezultate.

Ovaj challenge nije za svakoga.

Samo za tebe koji si konačno odlučna ili odlučan prevazići vlastite otpore, lijenost, odgađanje i ograničenja.
Zajedno ćemo se buditi i raditi svatko za sebe, a u tihom zajedništvu, na boljoj budućnosti za sebe, svoje bližnje, čitavo čovječanstvo, sva živa bića.

Krećemo s rastućim mjesecom u nedjelju 27.11.2022. s orijentacijskim susretom i međusobnim upoznavanjem od 18.00 do cca.19.00h, a u ponedjeljak 28.11.2022. ujutro sa samim programom. Na blagdane neće biti programa.
Završavamo u četvrtak 5.1.2023.

Gdje: Zoom, link i detaljne informacije ćeš dobiti po prijavi
Investicija za 24 termina programa (plus bonusi koji sami vrijede 800 kn!) iznosi:
1.125 kn/150 EUR za plaćanje odjednom
1.350 kn /180 EUR za plaćanje u dvije ili tri rate. Prva rata se uplaćuje po prijavi, ostale po individualnom dogovoru i planu. Ukupan iznos treba podmiriti do kraja programa.
BESPLATNI BONUSI
– Individualni coaching razgovor s voditeljicom koja će ti pomoći da iz ovog programa dobiješ maksimum i da to bude iskustvo u kojem ćeš uživati (2 x 45′), u vrijednosti od 400kn
– Zenyoga s Helgom (online) tijekom trajanja programa
2x tjedno 75′

Termini su ponedjeljkom i četvrtkom 19.30 – 20.45, bonus u vrijednosti od 400kn
Prilike nam u životu dolaze kad smo za njih spremni.
I zato ako osjećaš da je RISE AND SHINE izazov upravo ono što je SADA prava stvar za tebe, ne oklijevaj:
Pošalji mi mail na [email protected] i nazovi me na 091 512 5055, svakako želim čuti tvoj glas i razgovarati s tobom.

O voditeljici:
helga jureticHelga Juretić, magistrirala je operno pjevanje na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu te diplomirala glazbenu teoriju na Pedagoškom fakultetu u Puli.
Iza sebe ima brojne nastupe, kako samostalne, tako i s profesionalnim zborskim ansamblima (HNK Rijeka i Zagreb, Zbor HRT).
Kako je uvidjela potrebu i korisnost oslobađanja glasa i kod ljudi koji glas nužno ne koriste profesionalno, Helga je započela prva u Hrvatskoj s radionicama istraživanja i oslobađanja glasa.
Na to ju je potaknuo Jose Gonzalez, šaman iz Columbije, čije radionice je prvo sama pohađala, zatim organizirala i prevodila.
Osim što se pjevanjem bavi profesionalno, Helga je već dvadeset godina učiteljica zenyoge te jedna od prvih učiteljica multistyle vinyasa yoge u Hrvatskoj. Također nalazi iznimno korisnim, vježba i podučava qigong.
Uz brojne završene edukacije iz područja samospoznaje te energetskog iscjeljivanja (Reiki, Theta healing, TM, nekoliko vrsta masaža itd.) možda je najvažnije istaknuti da već dvadesetak godina intenzivno prakticira zen/chan, svoj duhovni put koji posebni naglasak stavlja na meditaciju – direktno promatranje vlastitog Uma i to s jednim od najvećih učitelja chana/zena našeg doba, Shifu Sheng Yenom i njegovim Dharma nasljednicima Žarkom Andričevićem, Johnom Crookom i drugima. Trenutno pohađa Školu za učitelje Dharme i Chana pri Budističkom centru Dharmaloka.
Završila je i dva jednogodišnja usavršavanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima i ovladavanja vještinama potrebnim za nastupanje na radiju i televiziji te stekla zvanja managera ljudskih potencijala te voditelja u elektroničkim medijima (Experta, Hrvatska).
Jedna je od prvih certificiranih NLP trenerica u Hrvatskoj, Trenerski je trening završila u SAD-u, te se usavršavala i u Danskoj.
Organizacijom i izvođenjem edukacija sustavno se bavi već više od dvadeset godina. Educirala je managere najvećih tvrtki u Hrvatskoj (stress management i komunikacijske vještine, javni nastup i trema…).
Podjednako uživa u individualnom i grupnom radu, a najviše u zadovoljstvu i uspjesima svojih klijenata.

facebook