Držite li se za stare stvari/ljude/događaje/uspjehe/neupjehe?
Jeste li spremni prestati kampirati kraj rijeke života, baciti sve što vam ne treba i krenuti dalje?
Specijalna theta meditacija s procesom otpuštanja zakočenih energija u našem tijelu, psihi i emocijama.
Već smo s nekoliko grupa isprobali ovaj proces i pokazao se vrlo dubok i oslobađajuć. U theta stanju uma povedemo vas do Rijeke Života i tamo počnete bacati sve i svašta. Kroz vođeni proces otpuštate sve više i više i dobivate inspiraciju za prolazak procesa do kraja.

ŠTO JE RIJEKA ŽIVOTA?
To je simbolični naziv za protok života. Vrijeme teče, život teče, energija teče. Stvari i događaji se dešavaju. Ako ostanemo zakočeni, tvrdoglavno ne želimo pustiti da se život događa onda nas život počne udarati. Kao da stanete u rijeku i pokušate joj reći da ne može proći. Silina vode će vas udarati cijelo vrijeme.
U ovom procesu bit će te na obali i pokraj vas će biti ono što vi i vaši pretci i verzije vas iz vaših prošlih života nisu htjeli pustiti da život odnese. I onda ćemo početi proces, bit ćete vođeni u sljedeći korak…
Meditacija je ONLINE, otvoreno za sve, nema preduvjeta.

TERMIN:
12.12.2021. od 19-20h
CIJENA:
70 kn
Podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave.

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Meditacija se održava preko programa Zoom.

Prijavnica je na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/2021/12/theta-meditacija-rijeka-zivota/