Ponavljamo iznimno popularno predavanje! Zbog prepunjenosti otvorili smo i nove termine za tečaj izlaska iz tijela!
TERMIN PREDAVANJA: 08.12.2021. od 18 – 20 sati

Jeste li znali da možemo potpuno svjesno izaći iz tijela? To je proces kojim veći dio svijesti izađe iz tijela i slobodno putuje prostor-vremenom i izvan njega, te ima vantjelesna iskustva. Uz ispravan trening povratkom svijesti u tijelo zadržavaju se sjećanja na ta iskustva.
Nada Šegvić, osnivačica tečaja Izlaska iz tijela će održati BESPLATNO ONLINE predavanje o izlasku iz tijela i o putovanjima po Astralu kroz vantjelesna iskustva.
Zašto naučiti potpuno svjesni izlazak iz tijela?

Odgovor u 6 točaka:

1. Širi vam se svijest – kapacitet da držite, procesirate i razumijete podatke ovog i drugih svjetova, razumijete prostor i vrijeme i imate utjecaja nad onim što doživljavate kao svoje iskustvo života.
2. Nestaje strah od smrti – samim time raste samopouzdanje, hrabrost i poduzetnost. Živite “tu i sada”.
3. Svrha inkarnacije – povezujete se sa svojom svrhom inkarnacije i otkrivate više detalja u vezi toga zašto ste tu i kamo idete.
4. Rješenja iz više perspektive – naučite otići na drugu stranu i dovesti drukčija rješenja u fizičku stvarnost: razmišljanje izvan kutije.
5. Razmijevanje moći misli – s obzirom da je na drugoj strani sve ubrzano, shvaćanje da mislima stvarate svoju stvarnost prelazi iz teorije u konkretnu praksu koju možete lakše primijeniti u fizičkoj stvarnosti koja je usporenija. Jednom kad se vratite naravno, ostaje vam ta spoznaja kod povratka.
6. Saznavanje umjesto nade – nekad ste se nadali u bolje sutra, nakon potpuno svjesnog izlaska znate na istinski dubokom nivou da ga trebate sami stvoriti.

Dođite i saznajte iz prve ruke o vantjelesnim iskustvima osobe koja je napravila već stotine izlazaka iz tijela!

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave.

Predavanje se održava preko programa Zoom.
https://www.thetacentar.com/2021/12/besplatno-online-predavanje-izlazak-iz-tijela-i-astralna-putovanja-2