Učinite vaš dom unikatnim i drukčijim jedinstvenim slikama na platnu.

Doza elegancije i savršenosti krasit će vaše zidove

Slike na platnu oduvijek su bile sinonim za ljepotu i eleganciju. Ovi predivni ukrasi koji mogu krasiti zidove ili police savršene su za baš svako domaćinstvo. Idealni su i za svaku prostoriju, tako da možete biti maštoviti i kreativni tijekom biranja slike koja će krasiti vaš kutak!

Neodoljivi detalji na vašim zidovima ne samo da će ukrasiti vaš dom, nego će obogatiti i životni prostor.  Zamijenite ukrase koje samo skupljaju prašinu i stvaraju ”gužvu” sa slikama na platnu i bit čete oduševljeni rezultatima koje postignete. Oduševit će vas vedrina i topla atmosfera vašega doma.

Različite simbolike na platnu idealne za svačiji ukus

Imate mogućnost biranja raznih motiva slika na platnu. Od motiva prirode do apstraktnih detalja. Možete birati baš po svome ukusu i za svoj dom. Ako vaš enterijer naginje ka klasičnom izgledu, idealno bi bilo da kombinirate slike s pejzažnim detaljima ili reprodukcijom nekog umjetničkog djela. Osim što su reprodukcije umjetničkih dijela idealne za klasičan enterijer, s ovim tipom slika na platnu možete postići i umjetnički izgled u svome domu. Posebice ako se više slika kombinira na zidu. U tom slučaju, pripazite na dimenzije.

Umjetnost cijenjena od davnina

Slike na platnu cijenjene su od davnina. Predivno je kada znamo da su ljudi tisućama godina unazad koristili slike da im ukrašavaju dom, a da se to i u modernom stoljeću nije izgubilo. Očigledno je da će slike na platnu zauvijek biti IN i da će zauvijek davati najljepše i najtoplije dojmove u prostorijama.

Sada postoje razni načini na koje možete postaviti vaše slike, od grupiranja na zidu do mozaik izgleda, izložbi na policama itd… Zaista je mnoštvo HIT ideja koje se koriste u modernim domovima, ali kada su slike u pitanju uvijek možete biti kreativni. Osmislite sami svoj topli kutak sa slikama i učinite dom mnogo ljepšim i zanimljivijim. Zidovi bez slika uvijek odaju dojam nekog tužnog i praznog izgleda, nemojte da to bude i slučaj s vašim zidovima. Usrećite ih šarenolikim detaljima i učinite dom umjetničkom oazom!

Izvor slike: Dovido.hr