Image by Freepik

Ovih dana jača intuicija, mašta, suosjećanje, iluzija. Prodavanje magle. Ljubavi bez pokrića. Obećanja bez časne riječi. Ne stvari izlaze na vidjelo. Kao i obmane. I lako dajemo lažne odgovore, na prava pitanja. I hvatamo sebe između sna i jave. I potrese nas neki pogled, neka poruka, neka misao, neka nota, neka legenda. Neki osjećaj u zraku izmiješani u titrajima. I samo se množe sva “ludila” oko nas. I najbolje je zastati. Prespavati vrijeme. Ugasiti ton. Isključiti sadržaj. Utišati um. Izmjestiti sebe iz priča koje su neispričane ostale jer možda zamišljaš predobre krajeve.

atma.hr – 52
Venera ulazi u kvadrat s Neptunom i ovi dani čine se kao duge godine. Mape sjećanja iz kojih vadimo neke nestvarne likove. I opet pokrećemo igru, priču trajanja, jer negdje postoje beskraji, a njima žive i naša sanjanja.

I snovi su glasniji nego inače, mašta igra igrokaze s našim mislima i utisnemo sebe lako na neka mjesta koja nam možda nikad nisu ni pripadala.

Siluete zbunjenosti padaju kao zastori i krijemo se od stvari od kojih se nemoguće sakriti. Neki žude za daljinama, neke drže paralelni odnosi, neki baš ovih dana sreću trgovce svojih duša.

I ako se prevarimo i u sebi i u drugome. I lako nasjednemo na milovanje riječima. I lako se otrgnemo od stvarnosti koja je predobra da bi bila istinita. Pa petljamo riječi i jezike i nemušto objašnjavamo sebi neke razloge zašto se u koncima naših vjeđa bude neki likovi.

I poetični smo. I razbacani. I gluhi i nijemi na realnosti. I lebdimo na horizontu beskraja dok slušamo korake nečijeg odlaženja. Jer nisu sva maštanja tvoje realnosti.

I nije baš sve kako se čini ovih dana. I nisu sve riječi nosioci istine. I ponekad i ti lažeš, sam sebi. I zato zaroniš na dah u sve boje svojih emocija. I zadržiš zubima nezadrživo. I stvoriš svijet u svojoj glavi u kojem je sve dozvoljeno…

atma.hr – 52
Ovih dana jača intuicija, mašta, suosjećanje, iluzija. Prodavanje magle. Ljubavi bez pokrića. Obećanja bez časne riječi. Ne stvari izlaze na vidjelo. Kao i obmane. I lako dajemo lažne odgovore, na prava pitanja.

I hvatamo sebe između sna i jave. I potrese nas neki pogled, neka poruka, neka misao, neka nota, neka legenda.

Neki osjećaj u zraku izmiješani u titrajima. I samo se množe sva “ludila” oko nas. I najbolje je zastati. Prespavati vrijeme. Ugasiti ton. Isključiti sadržaj. Utišati um. Izmjestiti sebe iz priča koje su neispričane ostale jer možda zamišljaš predobre krajeve.

Realnost? Da, može!

Sanja Paraminski

Prethodna objavaKako prekinuti energetske lance i iscijeliti odnos
Slijedeća objavaKADA SVOJU VOLJU PREDAMO MOĆI SVEMIRA, PRIMAMO ČUDA – 80 citata slavne autorice Gabrielle Bernstein koji vam mogu promijeniti život!
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.