Proces je tako ogroman i tako velik da ga mi sa našim umom ne možemo obuhvatiti. Ovo proljeće i ljeto izuzetno je potentno u smislu ubrzavanja našeg osobnog rasta, a posebno procesa čišćenja. Živimo u fantastičnom vremenu i približavamo se onome što su prethodne generacije Probuđenih prije nas priželjkivale doživjeti. Dajmo svoj doprinos u ovoj kozmičkoj eksploziji rasta Svjesnosti. Vožnja po kozmičkim valovima se nastavlja!

atma.hr – 78
Samo pustimo da ove moćne kozmičke energije protječu kroz nas, ne moramo ništa posebno uraditi, osim da smo svjesni da nam se to događa. Proces je tako ogroman i tako velik da ga mi sa našim 3D umom ne možemo obuhvatiti. Ali zato imamo unutarnje znanje koje smo donijeli sa sobom i koje nam intuitivno govori svaki dan i sat što se s nama događa.

Zato, pokušajte radije ne misliti ništa o ovome, radije pustite da vam vaši osjećaji kažu što se događa. Intuicija nam prenosi znanje preko osjećaja. I samo pratite njihov tok. To je sve.

Još od ranije znamo da je ovo proljeće i ljeto izuzetno potentno kad se tiče ubrzavanja našeg osobnog rasta, a posebno procesa čišćenja. Zato je bitno biti što mirniji, što svjesniji i što budniji kako bismo u miru procesuirali sve ove promjene u sebi i u svijetu oko sebe. Sve fizičke teškoće koje sada prolazimo u vidu čišćenja (mnogi imaju probavne probleme, slabost, plakanje bez razloga, itd…) su upravo samo to – čišćenje koje će za par dana proći.

atma.hr – 75Pokušajmo ne paničariti čak ako se naše fizičko čišćenje učini kao neka sasvim ozbiljna bolest. Provjerite kod stručnjaka, ali kao i bezbroj puta dosada, vjerovatno ćete utvrditi da je bolest nestala nakon 4-5 dana kao da je nije nikad ni bilo.

Dakle, ključ je prihvaćanje, a ne opiranje. To znači i neopiranje ovom našem fizičkom čišćenju kroz koje prolazimo. Pokušajmo što više ostati u miru i znajmo da je uvijek sve u redu. Ovo je bio plan naše duše i on se sada ostvaruje.

Živimo u fantastičnom vremenu i približavamo se onom što su prethodne generacije Probuđenih prije nas priželjkivale doživjeti, ali nisu. Zato smo mi sada tu, da damo svoj doprinos u ovoj kozmičkoj eksploziji rasta Svjesnosti koja se sada događa simultano, ne samo na našoj, već i brojnim drugim planetima ove galaksije.

Uživajmo i “plivajmo” s tokom! Vožnja po kozmičkim valovima se nastavlja!

Jasna Luminus

Fotografija Jasne Luminus

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.