ZAGREB + ONLINE: 13.02.2023. od 18 do 22 sata

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene,

ako vas muči stres, PMS, predmenopauza ili menopauza, akne, navale vrućine, promjene raspoloženja ili kontinuirano loša raspoloženja, nesanica, bolne menstruacije, policistični jajnici, neplodnost, miomi, nedostatak interesa za seksom… vaši hormoni su u neravnoteži.

Hormoni reguliraju raspoloženje, emocije, tjelesnu težinu, starenje i našu reakciju na stresne situacije.

Većina žena su svakodnevno pod stresom, koji je neprijatelj br.1 za hormonalnu ravnotežu u tijelu i kao posljedicu imaju brojne zdravstvene probleme. No, pitanje je zašto kreirate situacije koje uzrokuju stres u vašem životu? Zašto reagirate stresno na izazovne situacije? Što bi se dogodilo kad bi stres trenutno nestao iz vašeg života?

Mnoge žene nose duboka podsvjesna vjerovanja da su brže i efikasnije pod stresom, da je nemoguće raditi u njihovoj profesiji bez stresa, da je stres neizbježan, da kao majke moraju biti pod stresom, itd. Nalazite li se i vi među njima? Znate li kako živjeti bez stresa, anksioznosti ili depresije?

Duboko usađena kolektivna vjerovanja i vjerovanja naših pretkinja, često vode u veoma neugodna iskustva tijekom prirodnih hormonalnih cikluse u ženskom tijelu, od puberteta i trudnoće do perimenopauze i menopauze. No, što kad bi se moglo drugačije? Kad bi uživali u dijelu života u kojem se sada nalazite, bez ikakvih neugodnih posljedica?

Ženske teme Žensko tijelo i hormonalna ravnoteža 1

Genetsko naslijeđe, bilo da je riječ o majčinim teškim simtomima tijekom menstruacije ili menopauze, smanjen libido, reakciju na stres, pretilost u obitelji, karcinomi dojke, maternice ili jajnika moguće je promijeniti. Zašto ne biste vi bili upravo ta žena koja će prekinuti tu neugodnu obiteljsku tradiciju za sebe i svoje kćeri?

Endokrini sustav regulira i uravnotežuje sve druge sustave u vašem tijelu i jako lijepo reagira na theta iscjeljivanje.

Radionica “Žensko tijelo i hormonalna ravnoteža”, dio je ciklusa radionica “Ženske teme” Theta Centra, koji će vas usmjeriti točno u smjeru gdje su vaša podsvjesna vjerovanja i traume koje su uzrokovale hormonalne neravnoteže s kojima se suočavate na svim nivoima, uključujući vaše pretke, kolektivnu svijest, prošle živote i nivo duše.

Ženske teme Žensko tijelo i hormonalna ravnoteža 2

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:

  • ulogu hormona u vašem životu
  • kako riješiti pretilost i usporiti starenje
  • ulogu hormona ugode i kako povećati njihovo lučenje u svakodnevnom životu (serotonin, oksitocin, dopamin, endorfin)
  • tri najvažnija hormona koji reguliraju vašu hormonalnu ravnotežu i kako ih držati pod kontrolom (kortizol, hormon štitnjače i estrogen)
  • zašto je stres br. 1 neprijatelj i kako ostati pribrana i smirena
  • više o hormonalnim ciklusima kroz koje prolazi žensko tijelo – pubertet, trudnoća, PMS, predmenopauza, menopauza i o čemu ovisi koliko će biti burni
  • biljne preparate i suplemente koji vraćaju hormonalnu ravnotežu
  • koji su organi ključni za održavanje hormona u ravnoteži i kako se brinuti o tim organima
  • više o nesanici, depresiji, ženskim bolestima kao posljedici hormonalne neravnoteže i kako raditi na njima kroz theta iscjeljivanje
  • kako promijeniti genetsko naslijeđe

Kroz grupne interaktivne i energetske vježbe i iscjeljenja prepoznat ćete vjerovanja iza vaših burnih emocionalnih reakcija, uspostaviti hormonalnu ravnotežu i otvoriti receptore za podržavajuće emocije. Primit ćete niz instalacija za život bez stresa, anksioznosti i depresije.

Radionica “Žensko tijelo i hormonalna ravnoteža” 2. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

Više o cijelom programu “Ženske teme 2023” pročitajte: ovdje. Ako se odlučite za čitav program, dobit ćete snimku naše prve radionice “Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti“.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € / 2260,35 kn – PAKET svih 8 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 424€ (53€ x 8 dijelova), pa je bolje uzeti paket.

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini tečaja:

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje.
Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:

Obavezna prijava na “Ženske teme” preko prijavnice.
Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Žensko tijelo i hormonalna ravnoteža” odaberite 2. dio.

prijavi se

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!