Dvorac Stara Sušica,  19.1. do 23.1.2022.

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 19.1. do 23.1.2022. u dvorcu Stara Sušica, organizira prvu Zimsku školu pisanja 2022. Nakon jedanaest ljetnih škola pisanja ove zime, u osami dvorca na rubu stoljetne šume, živjet ćemo i pisati književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditeljica i voditelja radionica.

Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: ProzaPoezijaRaspisivanje i radionicu gostujućeg voditelja iz Novog Sada, Filipa Grujića, Dramski i prozni tekst. Radionice kreativnog pisanja namijenjene su svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili.

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, u večernjim satima organiziramo i književne tribine i razgovore s gostima. Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene, a prvi puta iz Novog Sada dolazi i gostujući voditelj.

• Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu poezije.
• Ivana Bodrožić, 
višestruko nagrađivana spisateljica, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljica je radionice Raspisivanje.
• Enver Krivac, odličan pisac i mentor riječkih radionica pisanja, vodit će radionicu Proze.
• Filip Grujić , višestruko nagrađivani, mladi novosadski dramski i prozni pisacgostujući voditelj, vodit će radionicu Dramski i prozni tekst.

CeKaPe-ove škole pisanja u dvorcu Stara Sušica jedinstveni su književni programi na kojima polaznice i polaznici imaju priliku usvojiti teorijska znanja o kreativnom pisanju, raditi na vlastitim književnim tekstovima, ali i steći poznanstva i prijateljstva koja traju i nakon završetka ove uzbudljiv književne avanture.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 2600 kn.

Pozivamo vas da  na našoj web stranici pronađete radionicu za sebe i počnete svoje stvaralačke dane dijeliti na prije i poslije zimske škole pisanja.

Prijavite se preko donje prijavnice.

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje
01 2431 071
e-mail: [email protected][email protected]