Panaceo medicinski zeolit je nezaobilazna preventivna i suportivna terapija u aktualnim pandemijskim okolnostima iz nekoliko vrlo bitnih razloga:

 • Detoksicira organizam od kumuliranih toksina i posljedično unapređuje imuni sistem i stimulira ga da djeluje efikasnije, harmonično i uravnoteženo. Time doprinosi porastu prirodne obrambene sposobnosti organizma.
 • Pruža direktnu antivirusnu podršku jer smanjuje replikaciju odnosno količinu virusa mnogo neposrednije nego bilo koja druga antivirusna terapija. Vezujući pred-virusne komponente medicinski Panaceo zeolit onesposobljava viruse da u ljudskom organizmu postignu takvu koncentraciju koja bi se manifestirala kao teži oblik virusne infekcije.
 • PANACEO medicinski zeolit kao učinkovit prirodni detoksikator eliminira iz organizma štetne nerazgradive supstance koje su posljedica cijepljenja djece i odraslih i dugotrajnog uzimanja farmakološke terapijekao i nusprodukata kemo i radoterapije. PANACEO zeolit odstranjuje one supstance iz cjepiva i farmakološke terapije koje više nisu u funkciji djelovanja cjepiva ni lijeka, ali ih organizam ne može sam eliminirati prirodnim putem, pa kompromitiraju imunološki sustav i čine nepotrebnu naknadnu štetu organizmu.
 • Ubrzava regeneraciju i opravak nakon svakog fizičkog ili psihičog stresa, nakon preboljenja virusne ili druge bolesti
 • Prirodno povećava energiju i pruža psihofizičku dobrobit, povećava koncentraciju, mentalnu jasnoću, vitalnost, unapređuje raspoloženje, ublažava nesanicu i depresiju, što su konkretni pozitivni sekundarni efekti, a od značaja su za većinu Covid kompromitiranih osoba.

Vrijedi dodati da u procesu detoksikacije medicinski Panaceo zeolit iz organizma također eliminira:

 • višak kiseline – alkalizira organizam, regulira acidobazni status, čime prevenira bolesti kiselog okruženja – kandidazu, giht, reumatoidni artritis, probavne tegobe, akutne i kronične upale0 crijeva i propusnost crijeva
 • višak glukoze – prevenira diabetes melitus i komplikacije diabetesa
 • smanjuje oksidativni stres i otklanja njegove štetne implikacije
 • na staničnoj razini remineralizira i hrani organizam
 • harmonizira i unapređuje rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem
 • učinkovita je suportivna terapija kod osteoporoze,

Medicinski PANACEO zeolita iznimno je važan u obrani protiv virusnih bolesti i infekcija, te aktualne virusne pandemije.To ne znači da je medicinski PANACEO zeolit lijek za virusnu bolest, ali predstavlja konkretnu podršku jer smanjuje replikaciju odnosno količinu virusa mnogo direktnije nego bilo koja druga antivirusna terapija.

Radi prevencije eventualne toksikacije cjepivom ili drugim agresivnijim farmakološkim supstancama, uključujući aktualna Covid cijepljenja, kod odraslih i kod djece, posebno kod onih čija obiteljska anamneza pokazuje osjetljivost na cjepivo ili  lijekove, predlaže se detoks program Panaceo medicinskim zeolitom. Isti se preporuča započeti nekoliko tjedana prije cijepljenja i provoditi ga barem mjesec dana nakon cijepljenja.

Prvih tjedan dana nakon cijepljenja preporučaju se veće doze, konkretno 4 do 5 mjernih žličica PANACEO MED THERAPY PRO, a nakon toga se doze postepeno smanjuju.  Medicinski PANACEO zeolit time omogućuje da organizam primi nužnu farmakološku terapiju bez ozbiljnije ugroze i pratećih negativnih efekata i nuspojava.

Uz medicinski zeolit PANACEO MED THERAPY PRO, preporučamo naše nagrađivane viskokvalitene proizvode linije Green Health koji se baziraju na biljnim izvorima organskog uzgoja.
IMMUN ACTIV PLUS
OPC+C
CURCUMA
VEGAN AMINO
B KOMPLEKS
WEIHRAUCH (tamjan . Boswellia Serata)
BIO MACA

Unaprijedite vlastito zdravlje i zdravlje vaših najdražih.
Za nastupajuće blagdane poklonite sebi i njima PANACEO medicinski zeolit.
Mi vam ove pandemijske godine odobravamo popusnu cijenu

 • za vrijednost narudžbe do 800 kuna – 10% popusta
 • za vrijednost narudžbe preko 800 kn  –  20% popusta

Panaceo medicinski zeolit je jedini legalni i legitimni medicinski zeolit na hrvatskom tržištu, garantirano siguran za medicinsku humanu upotrebu.  Njegovu je distribuciju odobrila Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode, budući udovoljava visokim kriterijima za registraciju medicinskih proizvoda u pogledu čistoće, kvalitete obrade, sigurnosti upotrebe kao i učinkovitosti, koja se bazira na brojnim znanstvenim i kliničkim studijama rađenim tokom zadnjih 15 godina na bazi medicinskog Panaceo zeolita

Više o učinku i primjeni medicinskog zeolita potražite na  https://panaceo.hr/podrucja-primjene/

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr

Photo by Lucas Myers on Unsplash